Αυτό το πιάτο έγινε για 2
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Πλύνετε καλά τα κολοκύθια και τρίψτε με το λεπτό μαχαίρι του τρίφτη την σάρκα (δεν θα χρησιμοποιηθεί το κέντρο διότι έχει πολύ υγρασία).
Μεταφέρετε σε ένα σουρωτήρι και πιέστε δυνατά με τα χέρια σας για να φύγουν τα πολλά υγρά.
Σε ένα μπολ ρίξτε τον πουρέ πατάτας MAGGI 125γρ, το αλεύρι, την ρίγανη, τα μπαχαρικά, αλάτι, πιπέρι και το τριμμένο κολοκύθι. Ανακατέψτε καλά και δημιουργήστε μικρούς κεφτέδες.
Βάλτε το ηλιέλαιο σε μια βαθιά κατσαρόλα και σε δυνατή φωτιά τηγανίστε τους κεφτέδες αφού πρώτα τους αλευρώσετε.
Μεταφέρετε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρετε όσο είναι ακόμη ζεστοί.