Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Κοτόπουλο KUNG PAO

0
60 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
4 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

600 γρ.
Κοτόπουλο, κοτόπουλα κρεατοπαραγωγής ή φριτέζες, στήθος, κρέας και δέρμα, ακατέργαστο
1 
Κόκκινη πιπεριά
1 
Κολοκυθάκι
5 
Σκελίδες σκόρδο (τριμμένες)
6 κ.σ.
Σάλτσα σόγιας
3 
Σκελίδες σκόρδο
1.5 κ.σ.
Ξύδι λευκό
3 κ.σ.
Καστανή ζάχαρη
120 γρ.
Νερό
3 κ.σ.
Κορν Φλαουρ
3 κ.σ.
Νερό
1.5 κ.σ.
Σάλτσα Sriracha
100 γρ.
Φυστίκια
1 
Κρεμμύδι φρέσκο
2 φλιτζάνια
Ρύζι βρασμένο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
448.69 kcal
Υδατάνθρακες
14.37 g
Πρωτεΐνες
40.07 g
Λιπαρά
26.02 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

60 λεπτά
Βήμα 1
8 λεπτά
Σοτάρετε σε ένα τηγάνι το κοτόπουλο μέχρι να πάρει καλό χρώμα.
Βήμα 2
2 λεπτά
Αφαιρέστε το κοτόπουλο από τη φωτιά.
Βήμα 3
4 λεπτά
Στο ίδιο τηγάνι σοτάρετε το σκόρδο και τα λαχανικά μέχρι να πάρουν ελαφρύ χρώμα και μαλακώσουν λίγο.
Βήμα 4
3 λεπτά
Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα υλικά της σάλτσας (σόγια, πάστα πιπεριάς, ξύδι, μαύρη ζάχαρη και το νερό).
Βήμα 5
2 λεπτά
Επιστρέψτε το κοτόπουλο στο τηγάνι μαζί με τα λαχανικά.
Βήμα 6
4 λεπτά
Προσθέστε τη σάλτσα στο τηγάνι, βάλτε και τον κύβο κότας MAGGI και σκεπάστε με καπάκι.
Βήμα 7
30 λεπτά
Σιγοβράστε μέχρι να μαγειρευτεί το κοτόπουλο (20-30 λεπτά ανάλογα το μέγεθος των κομματιών).
Βήμα 8
3 λεπτά
Ανακατέψτε σε ένα ποτήρι το κορνφλάουρ και το νερό και το ρίχνετε στο τηγάνι.
Βήμα 9
3 λεπτά
Αφήστε να πήξει η σάλτσα για 2-3 λεπτά.
Βήμα 10
1 λεπτά
Σερβίρετε με ρύζι μπασμάτι και τα φυστίκια.
Κοτόπουλο KUNG PAO

Βήμα 1 10

Σοτάρετε σε ένα τηγάνι το κοτόπουλο μέχρι να πάρει καλό χρώμα.

Κοτόπουλο KUNG PAO

Βήμα 2 10

Αφαιρέστε το κοτόπουλο από τη φωτιά.

Κοτόπουλο KUNG PAO

Βήμα 3 10

Στο ίδιο τηγάνι σοτάρετε το σκόρδο και τα λαχανικά μέχρι να πάρουν ελαφρύ χρώμα και μαλακώσουν λίγο.

Κοτόπουλο KUNG PAO

Βήμα 4 10

Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα υλικά της σάλτσας (σόγια, πάστα πιπεριάς, ξύδι, μαύρη ζάχαρη και το νερό).

Κοτόπουλο KUNG PAO

Βήμα 5 10

Επιστρέψτε το κοτόπουλο στο τηγάνι μαζί με τα λαχανικά.

Κοτόπουλο KUNG PAO

Βήμα 6 10

Προσθέστε τη σάλτσα στο τηγάνι, βάλτε και τον κύβο κότας MAGGI και σκεπάστε με καπάκι.

Κοτόπουλο KUNG PAO

Βήμα 7 10

Σιγοβράστε μέχρι να μαγειρευτεί το κοτόπουλο (20-30 λεπτά ανάλογα το μέγεθος των κομματιών).

Κοτόπουλο KUNG PAO

Βήμα 8 10

Ανακατέψτε σε ένα ποτήρι το κορνφλάουρ και το νερό και το ρίχνετε στο τηγάνι.

Κοτόπουλο KUNG PAO

Βήμα 9 10

Αφήστε να πήξει η σάλτσα για 2-3 λεπτά.

Κοτόπουλο KUNG PAO

Βήμα 10 10

Σερβίρετε με ρύζι μπασμάτι και τα φυστίκια.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη