Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Κοτόπουλο με κους κους και σάλτσα γιαούρτι

0
55λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
5 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 5 εδώ

10  Ματσάκια
Δυόσμος
0.25  κ.γλ.
Κύμινο
0.5  κ.γλ.
Κάρυ
4  κ.σ.
Κρέμα γάλακτος
0.5  κ.γλ.
Αλάτι
1  κ.σ.
Ελαιόλαδο
1 
Limes
100  γρ.
Τυρί κρέμα μασκαρπόνε
200  γρ.
Γιαούρτι
1 
Κρεμμύδι φρέσκο
500  γρ.
Κους κους
6 
Φιλέτο από μπούτι κοτόπουλο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
607.56 kcal
Υδατάνθρακες
84.88 g
Πρωτεΐνες
40.15 g
Λιπαρά
10.94 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

55 λεπτά
Βήμα 1
10 λεπτά
Τοποθετήστε το κους κους σε ένα μεγάλο μπολ. Παράλληλα, βάλτε σε ένα κατσαρολάκι ½ λίτρο νερό, 2 ζωμούς λαχανικών MAGGI, το κύμινο και τον κουρκουμά και δώστε μια βράση. Προσθέστε το ζωμό μέσα στο μπολ με το κους κους και σκεπάστε με μεμβράνη περιτυλίγματος ή κάποιο καπάκι.
Βήμα 2
10 λεπτά
Αφήστε για 15 λεπτά και ανακατέψτε απαλά το κους κους με ένα πιρούνι. Στη συνέχεια, προσθέστε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, τον δυόσμο ψιλοκομμένο και τα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες.
Βήμα 3
30 λεπτά
Βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Σοτάρετε τα φιλέτα από μπούτι κοτόπουλο μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα και μεταφέρετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς Κελσίου για 10 λεπτά.
Βήμα 4
5 λεπτά
Παράλληλα σε ένα μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά για τη σάλτσα γιαούρτι και συντηρήστε στο ψυγείο. Σερβίρετε τα φιλέτα κοτόπουλο και συνοδεύσετε με κους κους και σάλτσα γιαούρτι.
Κοτόπουλο με κους κους και σάλτσα γιαούρτι

Βήμα 1 4

Βήμα 1 Βήμα 1

Τοποθετήστε το κους κους σε ένα μεγάλο μπολ. Παράλληλα, βάλτε σε ένα κατσαρολάκι ½ λίτρο νερό, 2 ζωμούς λαχανικών MAGGI, το κύμινο και τον κουρκουμά και δώστε μια βράση. Προσθέστε το ζωμό μέσα στο μπολ με το κους κους και σκεπάστε με μεμβράνη περιτυλίγματος ή κάποιο καπάκι.

Κοτόπουλο με κους κους και σάλτσα γιαούρτι

Βήμα 2 4

Βήμα 2

Αφήστε για 15 λεπτά και ανακατέψτε απαλά το κους κους με ένα πιρούνι. Στη συνέχεια, προσθέστε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, τον δυόσμο ψιλοκομμένο και τα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες.

Κοτόπουλο με κους κους και σάλτσα γιαούρτι

Βήμα 3 4

Βήμα 3 Βήμα 3 Βήμα 3

Βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Σοτάρετε τα φιλέτα από μπούτι κοτόπουλο μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα και μεταφέρετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς Κελσίου για 10 λεπτά.

Κοτόπουλο με κους κους και σάλτσα γιαούρτι

Βήμα 4 4

Βήμα 4 Βήμα 4 Βήμα 4

Παράλληλα σε ένα μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά για τη σάλτσα γιαούρτι και συντηρήστε στο ψυγείο. Σερβίρετε τα φιλέτα κοτόπουλο και συνοδεύσετε με κους κους και σάλτσα γιαούρτι.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη