Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Κοτόπουλο με κους κους και σάλτσα γιαούρτι

0
55λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
5 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 5 εδώ

10 Ματσάκια
Δυόσμος
0.25 κ.γλ.
Κύμινο
0.5 κ.γλ.
Κάρυ
4 κ.σ.
Κρέμα γάλακτος
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
1 κ.σ.
Ελαιόλαδο
1 
Limes
100 γρ.
Τυρί κρέμα μασκαρπόνε
200 γρ.
Γιαούρτι
1 
Κρεμμύδι φρέσκο
500 γρ.
Κους κους
6 
Φιλέτο από μπούτι κοτόπουλο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
607.56 kcal
Υδατάνθρακες
84.88 g
Πρωτεΐνες
40.15 g
Λιπαρά
10.94 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

55 λεπτά
Βήμα 1
10 λεπτά
Τοποθετήστε το κους κους σε ένα μεγάλο μπολ. Βάλτε σε ένα κατσαρολάκι μισό λίτρο νερό, 2 ζωμούς λαχανικών MAGGI, το κύμινο και τον κουρκουμά και δώστε μια βράση . Προσθέστε το ζωμό μέσα στο μπολ με το κους κους και σκεπάστε με μεμβράνη περιτυλίγματος ή κάποιο στεγανό καπάκι .
Βήμα 2
10 λεπτά
Αφήστε για 15 λεπτά και ανακατέψτε απαλά το κους κους με ένα πιρούνι, προσθέστε 4 κ.σ ελαιόλαδο, τον δυόσμο ψιλοκομμένο και τα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες.
Βήμα 3
30 λεπτά
Βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέστε 2 κ.σ ελαιόλαδο , σοτάρετε τα φιλέτα από μπούτι κοτόπουλο μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα και μεταφέρετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 10 λεπτά.
Βήμα 4
5 λεπτά
Παράλληλα σε ένα μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά για τη σάλτσα γιαούρτι και συντηρήστε στο ψυγείο. Σερβίρετε τα φιλέτα κοτόπουλο και συνοδεύσετε με κους κους και σάλτσα γιαούρτι .
Κοτόπουλο με κους κους και σάλτσα γιαούρτι

Βήμα 1 4

Βήμα 1 Βήμα 1

Τοποθετήστε το κους κους σε ένα μεγάλο μπολ. Βάλτε σε ένα κατσαρολάκι μισό λίτρο νερό, 2 ζωμούς λαχανικών MAGGI, το κύμινο και τον κουρκουμά και δώστε μια βράση . Προσθέστε το ζωμό μέσα στο μπολ με το κους κους και σκεπάστε με μεμβράνη περιτυλίγματος ή κάποιο στεγανό καπάκι .

Κοτόπουλο με κους κους και σάλτσα γιαούρτι

Βήμα 2 4

Βήμα 2

Αφήστε για 15 λεπτά και ανακατέψτε απαλά το κους κους με ένα πιρούνι, προσθέστε 4 κ.σ ελαιόλαδο, τον δυόσμο ψιλοκομμένο και τα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες.

Κοτόπουλο με κους κους και σάλτσα γιαούρτι

Βήμα 3 4

Βήμα 3 Βήμα 3 Βήμα 3

Βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέστε 2 κ.σ ελαιόλαδο , σοτάρετε τα φιλέτα από μπούτι κοτόπουλο μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα και μεταφέρετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 10 λεπτά.

Κοτόπουλο με κους κους και σάλτσα γιαούρτι

Βήμα 4 4

Βήμα 4 Βήμα 4 Βήμα 4

Παράλληλα σε ένα μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά για τη σάλτσα γιαούρτι και συντηρήστε στο ψυγείο. Σερβίρετε τα φιλέτα κοτόπουλο και συνοδεύσετε με κους κους και σάλτσα γιαούρτι .

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη