Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές Συνταγές
  • Άρθρα Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις; Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Κοτόπουλο τσιγαριστό με πιπερόριζα και chili
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Κοτόπουλο Τσιγαριστό Με Πιπερόριζα Και Chili

Κοτόπουλο τσιγαριστό με πιπερόριζα και chili

(0)
90 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

3 Μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 3

ingredient_quantity
recipe ingredient
1000  γρ.
Κοτόπουλο
1 
Τσίλι
1 
Κρεμμύδι
2  κ.γλ.
Τζίντζερ
0.5  φλιτζάνι
Λευκό κρασί
1  κύβος
MAGGI Ζωμός Κότας
3  κ.σ.
Ελαιόλαδο
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
11.3 g
Ενέργεια
208.7 kcal
Λιπαρά
14.9 g
Εδώδιμες Ίνες
1.2 g
Πρωτεΐνες
1.4 g
Σάκχαρα
6.7 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

90 λεπτά
  • Βήμα 1

    10 λεπτά
    Καθαρίστε το κοτόπουλο (μεσαίου μεγέθους κομμένο σε μερίδες) από την πέτσα και τις ακαθαρσίες.
  • Βήμα 2

    6 λεπτά
    Βάλτε μια κατσαρόλα με 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε πολύ δυνατή εστία και όταν το λάδι κάψει προσθέστε το κοτόπουλο. Γυρίστε κάθε κομμάτι αφού πρώτα πάρει χρώμα για να μην βγάλει υγρασία κατά τη διάρκεια του σοταρίσματος.
  • Βήμα 3

    4 λεπτά
    Αφού πάρει καφέ χρώμα η σάρκα από το κοτόπουλο ρίξτε το τριμμένο τζίντζερ και το τριμμένο κρεμμύδι. Προσθέστε το κρασί, τον κύβο κότας MAGGI & αλάτι και χαμηλώστε στο ελάχιστο την εστία σας.
  • Βήμα 4

    60 λεπτά
    Βάλτε καπάκι και μαγειρέψτε για τουλάχιστον 1 ώρα. Ελέγχετε συχνά την υγρασία και αν χρειαστεί προσθέστε νερό.
  • Βήμα 5

    10 λεπτά
    Δέκα λεπτά πριν αποσύρετε προσθέστε την πιπεριά ψιλοκομμένη (αφαιρέστε τα κουκούτσια της για πιο απαλό κάψιμο).
Κοτόπουλο τσιγαριστό με πιπερόριζα και chili

Βήμα 1 5

Καθαρίστε το κοτόπουλο (μεσαίου μεγέθους κομμένο σε μερίδες) από την πέτσα και τις ακαθαρσίες.

Κοτόπουλο τσιγαριστό με πιπερόριζα και chili

Βήμα 2 5

Βάλτε μια κατσαρόλα με 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε πολύ δυνατή εστία και όταν το λάδι κάψει προσθέστε το κοτόπουλο. Γυρίστε κάθε κομμάτι αφού πρώτα πάρει χρώμα για να μην βγάλει υγρασία κατά τη διάρκεια του σοταρίσματος.

Κοτόπουλο τσιγαριστό με πιπερόριζα και chili

Βήμα 3 5

Αφού πάρει καφέ χρώμα η σάρκα από το κοτόπουλο ρίξτε το τριμμένο τζίντζερ και το τριμμένο κρεμμύδι. Προσθέστε το κρασί, τον κύβο κότας MAGGI & αλάτι και χαμηλώστε στο ελάχιστο την εστία σας.

Κοτόπουλο τσιγαριστό με πιπερόριζα και chili

Βήμα 4 5

Βάλτε καπάκι και μαγειρέψτε για τουλάχιστον 1 ώρα. Ελέγχετε συχνά την υγρασία και αν χρειαστεί προσθέστε νερό.

Κοτόπουλο τσιγαριστό με πιπερόριζα και chili

Βήμα 5 5

Δέκα λεπτά πριν αποσύρετε προσθέστε την πιπεριά ψιλοκομμένη (αφαιρέστε τα κουκούτσια της για πιο απαλό κάψιμο).

Συνταγή ως PDF

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Εικόνες

You can select up to 6 media items (6 left).

8 + 7 =
Please fill the captcha field

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Κάτω από 300 cal
  • Κύριο πιάτο
  • Κορυφαίο πιάτο
  • Μερίδα λαχανικών/φρούτων
  • Χαμηλή ζάχαρη
  • Mεξικάνικη

Βρείτε περισσότερες συνταγές

Show more recipes

  • Κοτόπουλο λεμονάτο κατσαρόλας από τον Άκη Πετρετζίκη

    Κοτόπουλο λεμονάτο κατσαρόλας από τον Άκη Πετρετζίκη

    75 λεπτά Εύκολη
  • Κοτόπουλο αλά κρεμ από τον Άκη Πετρετζίκη

    Κοτόπουλο αλά κρεμ από τον Άκη Πετρετζίκη

    60 λεπτά Εύκολη
  • Κοτόπουλο Λεμονάτο με πουρέ

    Κοτόπουλο Λεμονάτο με πουρέ

    140 λεπτά Εύκολη
  • Κοτόπουλο μεσογειακό

    Κοτόπουλο μεσογειακό

    60 λεπτά Εύκολη

Show more recipes

  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης