Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Κοτόπουλο τσιγαριστό με πιπερόριζα και chili

0
90 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
3 Μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 3 εδώ

1 
Κοτόπουλο
1 
Τσίλι
1 
Κρεμμύδι
2 κ.γ.
Τζίντζερ
0.5 φλιτζάνι
Λευκό κρασί
3 κ.σ.
Ελαιόλαδο
0.5 κ.γ.
Αλάτι

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
818.35 kcal
Υδατάνθρακες
10.54 g
Πρωτεΐνες
68.69 g
Λιπαρά
51.05 g
Εδώδιμες Ίνες
1.17 g
Σάκχαρα
6.49 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

90 λεπτά
Βήμα 1
10 λεπτά
Καθαρίστε το κοτόπουλο (μεσαίου μεγέθους κομμένο σε μερίδες) από την πέτσα και τις ακαθαρσίες.
Βήμα 2
6 λεπτά
Βάλτε μια κατσαρόλα με 3 κ.σ ελαιόλαδο σε πολύ δυνατή εστία και όταν το λάδι κάψει προσθέστε το κοτόπουλο. Γυρίστε κάθε κομμάτι αφού πρώτα πάρει χρώμα για να μην βγάλει υγρασία κατά τη διάρκεια του σοταρίσματος.
Βήμα 3
4 λεπτά
Αφού πάρει καφέ χρώμα η σάρκα από το κοτόπουλο ρίξτε το τριμμένο τζιντζερ και το τριμμένο κρεμμύδι, προσθέστε το κρασί, τον κύβο κότας MAGGI, αλάτι και χαμηλώστε στο ελάχιστο την εστία σας.
Βήμα 4
60 λεπτά
Βάλτε καπάκι και μαγειρέψτε για τουλάχιστον μια ώρα. Ελέγχετε συχνά την υγρασία και αν χρειαστεί προσθέστε νερό.
Βήμα 5
10 λεπτά
Δέκα λεπτά πριν αποσύρετε προσθέστε την πιπεριά ψιλοκομμένη (αφαιρέστε τα κουκούτσια της για πιο απαλό κάψιμο).
Κοτόπουλο τσιγαριστό με πιπερόριζα και chili

Βήμα 1 5

Καθαρίστε το κοτόπουλο (μεσαίου μεγέθους κομμένο σε μερίδες) από την πέτσα και τις ακαθαρσίες.

Κοτόπουλο τσιγαριστό με πιπερόριζα και chili

Βήμα 2 5

Βάλτε μια κατσαρόλα με 3 κ.σ ελαιόλαδο σε πολύ δυνατή εστία και όταν το λάδι κάψει προσθέστε το κοτόπουλο. Γυρίστε κάθε κομμάτι αφού πρώτα πάρει χρώμα για να μην βγάλει υγρασία κατά τη διάρκεια του σοταρίσματος.

Κοτόπουλο τσιγαριστό με πιπερόριζα και chili

Βήμα 3 5

Αφού πάρει καφέ χρώμα η σάρκα από το κοτόπουλο ρίξτε το τριμμένο τζιντζερ και το τριμμένο κρεμμύδι, προσθέστε το κρασί, τον κύβο κότας MAGGI, αλάτι και χαμηλώστε στο ελάχιστο την εστία σας.

Κοτόπουλο τσιγαριστό με πιπερόριζα και chili

Βήμα 4 5

Βάλτε καπάκι και μαγειρέψτε για τουλάχιστον μια ώρα. Ελέγχετε συχνά την υγρασία και αν χρειαστεί προσθέστε νερό.

Κοτόπουλο τσιγαριστό με πιπερόριζα και chili

Βήμα 5 5

Δέκα λεπτά πριν αποσύρετε προσθέστε την πιπεριά ψιλοκομμένη (αφαιρέστε τα κουκούτσια της για πιο απαλό κάψιμο).

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη