Κοτόπουλο τσιγαριστό με πιπερόριζα και chili
90λεπτά
Εύκολη
1
Κοτόπουλο
1
Τσίλι
1
Κρεμμύδι
2 κ.γλ.
Τζίντζερ
0.5 φλιτζάνι
Λευκό κρασί
1 κύβος
3 κ.σ.
Ελαιόλαδο
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
818.35 kcal
Υδατάνθρακες
10.54 g
Πρωτεΐνες
68.69 g
Λιπαρά
51.05 g
Εδώδιμες Ίνες
1.17 g
Σάκχαρα
6.49 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
90 λεπτά
Βήμα 1
Καθαρίστε το κοτόπουλο (μεσαίου μεγέθους κομμένο σε μερίδες) από την πέτσα και τις ακαθαρσίες.
Βήμα 2
Βάλτε μια κατσαρόλα με 3 κ.σ ελαιόλαδο σε πολύ δυνατή εστία και όταν το λάδι κάψει προσθέστε το κοτόπουλο. Γυρίστε κάθε κομμάτι αφού πρώτα πάρει χρώμα για να μην βγάλει υγρασία κατά τη διάρκεια του σοταρίσματος.
Βήμα 3
Αφού πάρει καφέ χρώμα η σάρκα από το κοτόπουλο ρίξτε το τριμμένο τζιντζερ και το τριμμένο κρεμμύδι, προσθέστε το κρασί, τον κύβο κότας MAGGI, αλάτι και χαμηλώστε στο ελάχιστο την εστία σας.
Βήμα 4
Βάλτε καπάκι και μαγειρέψτε για τουλάχιστον μια ώρα. Ελέγχετε συχνά την υγρασία και αν χρειαστεί προσθέστε νερό.
Βήμα 5
Δέκα λεπτά πριν αποσύρετε προσθέστε την πιπεριά ψιλοκομμένη (αφαιρέστε τα κουκούτσια της για πιο απαλό κάψιμο).
Σχόλια 0