Περάστε το ψωμί του τοστ από το μίξερ μέχρι να γίνει ψίχα. Ψιλοκόψτε το 1 κρεμμύδι και σοτάρετέ το με λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγανάκι μέχρι να μαλακώσει. Αφήστε το στην άκρη να κρυώσει.
Βήμα 2
10 λεπτά
Σε ένα μπολ ρίξτε τον κιμά, τον δυόσμο, το κρεμμύδι, το ασπράδι, το ψωμί, αλάτι και 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Μαλάξτε απαλά και πλάστε μικρά κεφτεδάκια. Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο χοντροκομμένα.
Βήμα 3
30 λεπτά
Προσθέστε τις τομάτες επίσης χοντροκομμένες και μαγειρέψτε για 30 λεπτά. Τέλος, βάλτε 100 ml ελαιόλαδο, τον βασιλικό, αλάτι και ζάχαρη.
Βήμα 4
5 λεπτά
Περάστε από το μίξερ μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιογενής σάλτσα. Μεταφέρετε στο κατσαρολάκι, προσθέστε ½ ποτήρι νερό και όταν βράσει ρίξτε τους κεφτέδες και τον κύβο βοδινού MAGGI.
Βήμα 5
30 λεπτά
Μαγειρέψτε για ακόμη 30 λεπτά και σερβίρετε με φρεσκοβρασμένα τα ζυμαρικά και τριμμένη παρμεζάνα.
Βήμα 1
5
Περάστε το ψωμί του τοστ από το μίξερ μέχρι να γίνει ψίχα. Ψιλοκόψτε το 1 κρεμμύδι και σοτάρετέ το με λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγανάκι μέχρι να μαλακώσει. Αφήστε το στην άκρη να κρυώσει.
Βήμα 2
5
Σε ένα μπολ ρίξτε τον κιμά, τον δυόσμο, το κρεμμύδι, το ασπράδι, το ψωμί, αλάτι και 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Μαλάξτε απαλά και πλάστε μικρά κεφτεδάκια. Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο χοντροκομμένα.
Βήμα 3
5
Προσθέστε τις τομάτες επίσης χοντροκομμένες και μαγειρέψτε για 30 λεπτά. Τέλος, βάλτε 100 ml ελαιόλαδο, τον βασιλικό, αλάτι και ζάχαρη.
Βήμα 4
5
Περάστε από το μίξερ μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιογενής σάλτσα. Μεταφέρετε στο κατσαρολάκι, προσθέστε ½ ποτήρι νερό και όταν βράσει ρίξτε τους κεφτέδες και τον κύβο βοδινού MAGGI.
Βήμα 5
5
Μαγειρέψτε για ακόμη 30 λεπτά και σερβίρετε με φρεσκοβρασμένα τα ζυμαρικά και τριμμένη παρμεζάνα.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0