Linguine με Κεφτεδάκια
85λεπτά
Εύκολη
100 γρ.
Ψωμί του τοστ
10 Ματσάκια
Δυόσμος
1
Ασπράδι αυγού
2
Κρεμμύδια
1
Σκελίδα σκόρδο
10 Φύλλα
Φρέσκος βασιλικός
100 γρ.
Παρμεζάνα τριμμένη
1 κ.γλ.
Καστανή ζάχαρη
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
1 κύβος
600 γρ.
Λινγκουίνι
500 γρ.
Κιμάς από σπάλα μόσχου
4
Ντομάτες
7 κ.σ.
Ελαιόλαδο
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
864.89 kcal
Υδατάνθρακες
103.8 g
Πρωτεΐνες
28.51 g
Λιπαρά
36.44 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
85 λεπτά
Βήμα 1
Περάστε το ψωμί του τοστ από το μίξερ μέχρι να γίνει ψίχα . Ψιλοκόψτε το ένα κρεμμύδι και σοτάρετε το με λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγανάκι μέχρι να μαλακώσει , αφήστε το στην άκρη να κρυώσει .
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ρίξτε τον κιμά ,τον δυόσμο, το κρεμμύδι ,το ασπράδι , το ψωμί , αλάτι και 3 κ.σ ελαιόλαδο . Μαλάξτε απαλά και πλάστε μικρά κεφτεδάκια . Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε 4 κ.σ ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο χοντροκομμένα.
Βήμα 3
Προσθέστε τις τομάτες επίσης χοντροκομμένες και μαγειρέψτε για 30 λεπτά . Τέλος βάλτε 100 ml ελαιόλαδο , τον βασιλικό , αλάτι και ζάχαρη .
Βήμα 4
Περάστε από το μίξερ μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιογενής σάλτσα . Μεταφέρετε στο κατσαρόλάκι , προσθέστε μισό ποτήρι νερό και όταν βράσει ρίξτε τους κεφτέδες και τον κύβο βοδινού MAGGI.
Βήμα 5
Μαγειρέψτε για ακόμη 30 λεπτά και σερβίρετε με φρεσκοβρασμένα τα ζυμαρικά και τριμμένη παρμεζάνα.
Σχόλια 0