Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Linguine με Κεφτεδάκια

0
85 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
6 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 6 εδώ

100 γρ
Ψωμί του τοστ
10 Ματσάκια
Δυόσμος
1 
Ασπράδι αυγού
2 
Κρεμμύδια
1 
Σκελίδα σκόρδο
10 Φύλλα
Φρέσκος βασιλικός
100 γρ
Παρμεζάνα τριμμένη
1 κ.γ.
Καστανή ζάχαρη
0.5 κ.γ.
Αλάτι
600 γρ
Λινγκουίνι
500 γρ
Κιμάς από σπάλα μόσχου
4 
Ντομάτες
7 κ.σ.
Ελαιόλαδο
100 mL
Ελαιόλαδο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
1012.22 kcal
Υδατάνθρακες
103.8 g
Πρωτεΐνες
28.51 g
Λιπαρά
53.1 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

85 λεπτά
Βήμα 1
10 λεπτά
Περάστε το ψωμί του τοστ από το μίξερ μέχρι να γίνει ψίχα . Ψιλοκόψτε το ένα κρεμμύδι και σοτάρετε το με λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγανάκι μέχρι να μαλακώσει , αφήστε το στην άκρη να κρυώσει .
Βήμα 2
10 λεπτά
Σε ένα μπολ ρίξτε τον κιμά ,τον δυόσμο, το κρεμμύδι ,το ασπράδι , το ψωμί , αλάτι και 3 κ.σ ελαιόλαδο . Μαλάξτε απαλά και πλάστε μικρά κεφτεδάκια . Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε 4 κ.σ ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο χοντροκομμένα.
Βήμα 3
30 λεπτά
Προσθέστε τις τομάτες επίσης χοντροκομμένες και μαγειρέψτε για 30 λεπτά . Τέλος βάλτε 100 ml ελαιόλαδο , τον βασιλικό , αλάτι και ζάχαρη .
Βήμα 4
5 λεπτά
Περάστε από το μίξερ μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιογενής σάλτσα . Μεταφέρετε στο κατσαρόλάκι , προσθέστε μισό ποτήρι νερό και όταν βράσει ρίξτε τους κεφτέδες και τον κύβο βοδινού MAGGI.
Βήμα 5
30 λεπτά
Μαγειρέψτε για ακόμη 30 λεπτά και σερβίρετε με φρεσκοβρασμένα τα ζυμαρικά και τριμμένη παρμεζάνα.
Linguine με Κεφτεδάκια

Βήμα 1 5

Περάστε το ψωμί του τοστ από το μίξερ μέχρι να γίνει ψίχα . Ψιλοκόψτε το ένα κρεμμύδι και σοτάρετε το με λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγανάκι μέχρι να μαλακώσει , αφήστε το στην άκρη να κρυώσει .

Linguine με Κεφτεδάκια

Βήμα 2 5

Σε ένα μπολ ρίξτε τον κιμά ,τον δυόσμο, το κρεμμύδι ,το ασπράδι , το ψωμί , αλάτι και 3 κ.σ ελαιόλαδο . Μαλάξτε απαλά και πλάστε μικρά κεφτεδάκια . Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε 4 κ.σ ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο χοντροκομμένα.

Linguine με Κεφτεδάκια

Βήμα 3 5

Προσθέστε τις τομάτες επίσης χοντροκομμένες και μαγειρέψτε για 30 λεπτά . Τέλος βάλτε 100 ml ελαιόλαδο , τον βασιλικό , αλάτι και ζάχαρη .

Linguine με Κεφτεδάκια

Βήμα 4 5

Περάστε από το μίξερ μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιογενής σάλτσα . Μεταφέρετε στο κατσαρόλάκι , προσθέστε μισό ποτήρι νερό και όταν βράσει ρίξτε τους κεφτέδες και τον κύβο βοδινού MAGGI.

Linguine με Κεφτεδάκια

Βήμα 5 5

Μαγειρέψτε για ακόμη 30 λεπτά και σερβίρετε με φρεσκοβρασμένα τα ζυμαρικά και τριμμένη παρμεζάνα.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη