Αυτό το πιάτο έγινε για 3
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Βάλτε σε δυνατή φωτιά ένα τηγάνι να κάψει.
Βάλτε τις γαρίδες σας στον πάγκο και ρίξτε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, αλάτι & πιπέρι και ρίξτε τις στο καυτό τηγάνι.
Αφήστε τις 2 λεπτά να πάρουν χρώμα και γυρίστε τις από την άλλη πλευρά. Αφήστε τις για άλλα 1-2 λεπτά και αφαιρέστε τις από το τηγάνι.
Ρίξτε άλλες 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο στο ίδιο τηγάνι. Ψιλοκόψτε το σκόρδο και ρίξτε το στο τηγάνι.
Κόψτε σε λεπτές φέτες τις πιπεριές και ρίξτε τις στο τηγάνι.
Ψιλοκόψτε το τζίντζερ και προσθέστε το στο τηγάνι.
Ανακατέψτε συνεχόμενα με τη βοήθεια μιας ξύλινης κουτάλας.
Σβήστε με το μπράντυ.
Προσθέστε τις τριμμένες τομάτες και αφήστε τις για 3 λεπτά μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους.
Στη συνέχεια προσθέστε τα μύδια και τα κυδώνια.
Χαμηλώστε τη φωτιά, καπακώστε και περιμένετε 4-5 λεπτά να ανοίξουν τα όστρακα.
Παράλληλα, κόψτε το σουρίμι σε μικρά κυβάκια του 1 εκ.
Ψιλοκόψτε 1-2 πιπεριές και πάρτε το ξύσμα από το λάιμ.
Βγάλτε το καπάκι και προσθέστε τον κύβο κότας Maggi.
Ανακατέψτε με τη βοήθεια της ξύλινης κουτάλας και μόλις λιώσει προσθέστε το σουρίμι, το ξύσμα λάιμ, τις πιπεριές, τον χυμό από 2 λάιμ, τις γαρίδες και τέλος τα λιγκουίνι.
Κόψτε τον κόλιανδρο με τα χέρια σας και ρίξτε τον στο τηγάνι.
Ανακατέψτε και σερβίρετε στο πιάτο.
Η μακαρονάδα με θαλασσινά σερβίρεται με λίγο ελαιόλαδο, κυδωνάτες φέτες από 1 λάιμ και λίγο αλάτι.
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Υποβολή
Σχόλια 0