Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές Συνταγές
  • Άρθρα Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις; Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Μακαρόνια με κιμά
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Μακαρόνια Με Κιμά

Μακαρόνια με κιμά

(0)
80 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

5 Μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 5

ingredient_quantity
recipe ingredient
600  γρ.
Κιμάς από σπάλα
1 
Κρεμμύδι μεσσαίο
1 
Σκελίδα σκόρδο
150  γρ.
Αρακάς
3 
Ντομάτες ώριμες
1  κ.γλ.
Ζάχαρη
500  γρ.
Σπαγγέτι βρασμένα
1  κ.σ.
Θυμάρι, φρέσκο
1  κύβος
MAGGI Ζωμός Βοδινό
4  κ.σ.
Ελαιόλαδο
0.5  κ.γλ.
Αλάτι
0.33  κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
87.4 g
Ενέργεια
835.7 kcal
Λιπαρά
39.3 g
Εδώδιμες Ίνες
13.9 g
Πρωτεΐνες
35.3 g
Σάκχαρα
8.6 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

80 λεπτά
  • Βήμα 1

    7 λεπτά
    Βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέστε λίγο ελαιόλαδο. Σοτάρετε τον κιμά χωρίς να ανακατεύετε έντονα, μέχρι να πάρει καφέ χρώμα. Σημείωση: Εάν κάνετε τη διαδικασία σε δυο δόσεις διαιρετικά ο κιμάς θα βγάλει τα υγρά του και δεν θα σοταρίσει σωστά, με αποτέλεσμα να μην καταφέρετε να του δώσετε γεύση.
  • Βήμα 2

    60 λεπτά
    Βάλτε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Προσθέστε τις τομάτες τριμμένες, τη ζάχαρη και τον ‘’καβουρδισμένο’’ κιμά. Συμπληρώστε με λίγο νερό, χαμηλώστε τη φωτιά και σιγομαγειρέψτε για τουλάχιστον 1 ώρα.
  • Βήμα 3

    4 λεπτά
    10 λεπτά πριν το τέλος προσθέστε τον αρακά, το θυμάρι και τον κύβο βοδινού MAGGI και ελέγξτε το αλάτι.
  • Βήμα 4

    8 λεπτά
    Γεμίστε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό και σε δυνατή φωτιά βράστε τα ζυμαρικά για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία.
  • Βήμα 5

    1 λεπτά
    Σουρώστε και ρίξτε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο στα ζυμαρικά. Ανακατέψτε όσο είναι ακόμη ζεστά, χωρίς να ξεπλύνετε και καταναλώστε άμεσα.
Μακαρόνια με κιμά

Βήμα 1 5

Βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέστε λίγο ελαιόλαδο. Σοτάρετε τον κιμά χωρίς να ανακατεύετε έντονα, μέχρι να πάρει καφέ χρώμα. Σημείωση: Εάν κάνετε τη διαδικασία σε δυο δόσεις διαιρετικά ο κιμάς θα βγάλει τα υγρά του και δεν θα σοταρίσει σωστά, με αποτέλεσμα να μην καταφέρετε να του δώσετε γεύση.

Μακαρόνια με κιμά

Βήμα 2 5

Βάλτε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Προσθέστε τις τομάτες τριμμένες, τη ζάχαρη και τον ‘’καβουρδισμένο’’ κιμά. Συμπληρώστε με λίγο νερό, χαμηλώστε τη φωτιά και σιγομαγειρέψτε για τουλάχιστον 1 ώρα.

Μακαρόνια με κιμά

Βήμα 3 5

10 λεπτά πριν το τέλος προσθέστε τον αρακά, το θυμάρι και τον κύβο βοδινού MAGGI και ελέγξτε το αλάτι.

Μακαρόνια με κιμά

Βήμα 4 5

Γεμίστε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό και σε δυνατή φωτιά βράστε τα ζυμαρικά για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία.

Μακαρόνια με κιμά

Βήμα 5 5

Σουρώστε και ρίξτε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο στα ζυμαρικά. Ανακατέψτε όσο είναι ακόμη ζεστά, χωρίς να ξεπλύνετε και καταναλώστε άμεσα.

Συνταγή ως PDF

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Εικόνες

You can select up to 6 media items (6 left).

10 + 3 =
Please fill the captcha field

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Ιταλική
  • Πηγή πρωτεϊνών
  • Κορυφαίο πιάτο
  • Πηγή φυτικών ινών
  • Μερίδα λαχανικών/φρούτων
  • Χαμηλή ζάχαρη

Βρείτε περισσότερες συνταγές

Show more recipes

  • Μακαρόνια με κιμά από τον Άκη Πετρετζίκη

    Μακαρόνια με κιμά από τον Άκη Πετρετζίκη

    55 λεπτά Εύκολη
  • Μακαρόνια με κιμά λαχανικών

    Μακαρόνια με κιμά λαχανικών

    20 λεπτά Εύκολη

Show more recipes

  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης