Μακαρόνια με κιμά λαχανικών
20λεπτά
Εύκολη
1
Κρεμμύδι
1
Σκελίδα σκόρδο
1
Κόκκινη πιπεριά
1
Πράσινη πιπεριά
0.33 κ.γλ.
Ζάχαρη
0.5 κ.γλ.
Κύμινο
1 κύβος
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
500 γρ.
Μανιτάρια λευκά
2 κ.σ.
Ελαιόλαδο
1 κ.σ.
Πελτές ντομάτας
400 γρ.
Ντομάτα κονκασέ
0.5 κ.γλ.
Μπούκοβο
500 γρ.
Μακαρόνια ολικής άλεσης
50 mL
Λευκό κρασί
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
589.51 kcal
Υδατάνθρακες
107.23 g
Πρωτεΐνες
22.91 g
Λιπαρά
11.54 g
Εδώδιμες Ίνες
14.1 g
Σάκχαρα
13.44 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
20 λεπτά
Βήμα 1
Τοποθετούμε μία κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά.
Βήμα 2
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Βήμα 3
Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια βάζουμε τα μανιτάρια, τις πιπεριές κομμένες σε κομμάτια και χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν.
Βήμα 4
Βάζουμε στην καυτή κατσαρόλα το κρεμμύδι, το σκόρδο και το μείγμα από το πολυμηχάνημα και σοτάρουμε μέχρι να φύγει η περιττή υγρασία.
Βήμα 5
Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τον πελτέ και σοτάρουμε.
Βήμα 6
Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί.
Βήμα 7
Στη συνέχεια, βάζουμε τη ντομάτα κονκασέ, το κύμινο, το μπούκοβο, τον κύβο λαχανικών και ανακατεύουμε. Σιγοβράζουμε για 5 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Βήμα 8
Σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει προσθέτουμε αλάτι, τα μακαρόνια και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 9
Σερβίρουμε.
Σχόλια 0