Με ένα κουτάλι καθαρίστε και "σκάψτε" το εσωτερικό μέρος από τα μανιτάρια μέχρι να έχετε καθαρή σάρκα.
Βήμα 2
22 λεπτά
Σκουπίστε τα εξωτερικά με ένα νωπό πανί, απλώστε σε ένα ταψί με ελάχιστο ελαιόλαδο και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 20 λεπτά.
Βήμα 3
12 λεπτά
Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε το γάλα με την κρέμα και τοποθετήστε σε μέτρια φωτιά. Όταν γίνει χλιαρή ρίξτε μία συσκευασία πουρέ πατάτας MAGGI 125γρ. και ανακατέψτε για περίπου 5 λεπτά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα.
Βήμα 4
5 λεπτά
Ρίξτε αλάτι, βούτυρο και με ένα κουτάλι ή μια σακούλα ζαχαροπλαστικής γεμίστε τα μανιτάρια.
Βήμα 5
2 λεπτά
Πασπαλίστε με την τριμμένη παρμεζάνα, το πιπέρι και τη ρίγανη (αν δεν υπάρχει φρέσκια, τότε 1 κουταλιά της σούπας ξερή).
Βήμα 6
14 λεπτά
Γυρίστε το πρόγραμμα του φούρνου στο γκριλ και ψήστε μέχρι η παρμεζάνα να πάρει έντονο καφέ χρώμα. Τα μανιτάρια πόρτο μπέλο με πουρέ σερβίρονται σαν ορεκτικό.
Βήμα 1
6
Με ένα κουτάλι καθαρίστε και "σκάψτε" το εσωτερικό μέρος από τα μανιτάρια μέχρι να έχετε καθαρή σάρκα.
Βήμα 2
6
Σκουπίστε τα εξωτερικά με ένα νωπό πανί, απλώστε σε ένα ταψί με ελάχιστο ελαιόλαδο και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 20 λεπτά.
Βήμα 3
6
Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε το γάλα με την κρέμα και τοποθετήστε σε μέτρια φωτιά. Όταν γίνει χλιαρή ρίξτε μία συσκευασία πουρέ πατάτας MAGGI 125γρ. και ανακατέψτε για περίπου 5 λεπτά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα.
Βήμα 4
6
Ρίξτε αλάτι, βούτυρο και με ένα κουτάλι ή μια σακούλα ζαχαροπλαστικής γεμίστε τα μανιτάρια.
Βήμα 5
6
Πασπαλίστε με την τριμμένη παρμεζάνα, το πιπέρι και τη ρίγανη (αν δεν υπάρχει φρέσκια, τότε 1 κουταλιά της σούπας ξερή).
Βήμα 6
6
Γυρίστε το πρόγραμμα του φούρνου στο γκριλ και ψήστε μέχρι η παρμεζάνα να πάρει έντονο καφέ χρώμα. Τα μανιτάρια πόρτο μπέλο με πουρέ σερβίρονται σαν ορεκτικό.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0