-
Βήμα 1
1 λεπτά
Κόβετε το χοιρινό σε κύβους 2 εκατοστών.
-
Βήμα 2
2 λεπτά
Τοποθετείτε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, ρίχνετε 3 κουταλιές ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα γυρνώντας το και όχι ανακατεύοντας το για να μην βγάλει τα υγρά του. Ιδανικά εκτελέστε την διαδικασία σοτάροντας το κρέας σε δυο δόσεις για να μην πέσει η θερμοκρασία της κατσαρόλας.
-
Βήμα 3
4 λεπτά
Ρίχνετε το κρεμμύδι καλά ψιλοκομμένο, το σκόρδο τριμμένο, τα μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα και σοτάρετε μαζί μέχρι να μαραθεί το κρεμμύδι.
-
Βήμα 4
60 λεπτά
Προσθέτετε ένα ποτήρι νερό και τον κύβο λαχανικών Maggi, σκεπάζετε με το καπάκι της κατσαρόλας και μαγειρεύετε για 1 ώρα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Θα πρέπει στο τέλος να έχει μείνει ελάχιστο νερό στην κατσαρόλα. Αν χρειαστεί κατά το μαγείρεμα προσθέτετε νερό, ενώ αν είναι παραπάνω η υγρασία μαγειρεύετε για μερικά λεπτά χωρίς το καπάκι.
-
Βήμα 5
3 λεπτά
Αποσύρετε την κατσαρόλα από την εστία και ρίχνετε το γιαούρτι και την ρίγανη. Ανακατεύετε καλά και αφήνετε στην άκρη.
-
Βήμα 6
5 λεπτά
Φτιάχνετε 1 συσκεασία των 125γρ. Maggi Πουρέ Πατάτας ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης. Το χοιρινό με μανιτάρια και γιαούρτι είναι έτοιμο για σερβίρισμα.