Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Μανιτάρια πόρτο μπέλο με πουρέ

0
60λεπτά
Δύσκολη

Συστατικά

-
2 Μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 2 εδώ

4 κομμάτια
Μανιτάρια portobello
100 γρ.
Παρμεζάνα τριμμένη
500 mL
Γάλα
200 mL
Κρέμα γάλακτος
1 κ.γλ.
Βούτυρο
1 Συσκευασία
2 κ.σ.
Ρίγανη φρέσκια
2 κ.σ.
Ελαιόλαδο
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
0.33 κ.γλ.
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
900.9 kcal
Υδατάνθρακες
82.92 g
Πρωτεΐνες
38.82 g
Λιπαρά
46.8 g
Εδώδιμες Ίνες
9.21 g
Σάκχαρα
19.48 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

60 λεπτά
Βήμα 1
5 λεπτά
Με ένα κουτάλι καθαρίστε και "σκάψτε" το εσωτερικό μέρος από τα μανιτάρια μέχρι να έχετε καθαρή σάρκα.
Βήμα 2
22 λεπτά
Σκουπίστε τα εξωτερικά με ένα νωπό πανί, απλώστε σε ένα ταψί με ελάχιστο ελαιόλαδο και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C βαθμούς για 20 λεπτά.
Βήμα 3
12 λεπτά
Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε το γάλα με την κρέμα και τοποθετήστε σε μέτρια φωτιά, όταν χλιαρύνει ρίξτε μία συσκευασία πουρέ πατάτας MAGGI 125γρ. και ανακατέψτε για περίπου 5 λεπτά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα.
Βήμα 4
5 λεπτά
Ρίξτε αλάτι, το βούτυρο και με ένα κουτάλι ή μια σακούλα ζαχαροπλαστικής γεμίστε τα μανιτάρια.
Βήμα 5
2 λεπτά
Πασπαλίστε με την τριμμένη παρμεζάνα, το πιπέρι και τη ρίγανη (αν δεν υπάρχει φρέσκια, τότε 1 κ.σ. ξερή).
Βήμα 6
14 λεπτά
Γυρίστε το πρόγραμμα του φούρνου στο γκριλ και ψήστε μέχρι η παρμεζάνα να πάρει έντονο καφέ χρώμα, σερβίρεται σαν ορεκτικό.
Μανιτάρια πόρτο μπέλο με πουρέ

Βήμα 1 6

Με ένα κουτάλι καθαρίστε και "σκάψτε" το εσωτερικό μέρος από τα μανιτάρια μέχρι να έχετε καθαρή σάρκα.

Μανιτάρια πόρτο μπέλο με πουρέ

Βήμα 2 6

Σκουπίστε τα εξωτερικά με ένα νωπό πανί, απλώστε σε ένα ταψί με ελάχιστο ελαιόλαδο και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C βαθμούς για 20 λεπτά.

Μανιτάρια πόρτο μπέλο με πουρέ

Βήμα 3 6

Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε το γάλα με την κρέμα και τοποθετήστε σε μέτρια φωτιά, όταν χλιαρύνει ρίξτε μία συσκευασία πουρέ πατάτας MAGGI 125γρ. και ανακατέψτε για περίπου 5 λεπτά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα.

Μανιτάρια πόρτο μπέλο με πουρέ

Βήμα 4 6

Ρίξτε αλάτι, το βούτυρο και με ένα κουτάλι ή μια σακούλα ζαχαροπλαστικής γεμίστε τα μανιτάρια.

Μανιτάρια πόρτο μπέλο με πουρέ

Βήμα 5 6

Πασπαλίστε με την τριμμένη παρμεζάνα, το πιπέρι και τη ρίγανη (αν δεν υπάρχει φρέσκια, τότε 1 κ.σ. ξερή).

Μανιτάρια πόρτο μπέλο με πουρέ

Βήμα 6 6

Γυρίστε το πρόγραμμα του φούρνου στο γκριλ και ψήστε μέχρι η παρμεζάνα να πάρει έντονο καφέ χρώμα, σερβίρεται σαν ορεκτικό.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη