Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Μανιτάρια πόρτο μπέλο με πουρέ

0
60 λεπτά
Δύσκολη

Συστατικά

-
2 Μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 2 εδώ

4 κομμάτια
Μανιτάρια portobello
100 γρ
Παρμεζάνα τριμμένη
500 mL
Γάλα
200 mL
Κρέμα γάλακτος
1 κ.γ.
Βούτυρο
1 Συσκευασία
2 κ.σ.
Ρίγανη φρέσκια
2 κ.σ.
Ελαιόλαδο
0.5 κ.γ.
Αλάτι
0.33 κ.γ.
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
900.9 kcal
Υδατάνθρακες
82.92 g
Πρωτεΐνες
38.82 g
Λιπαρά
46.8 g
Εδώδιμες Ίνες
9.21 g
Σάκχαρα
19.48 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

60 λεπτά
Βήμα 1
5 λεπτά
Με ένα κουτάλι καθαρίστε και "σκάψτε" το εσωτερικό μέρος από τα μανιτάρια μέχρι να έχετε καθαρή σάρκα.
Βήμα 2
22 λεπτά
Σκουπίστε τα εξωτερικά με ένα νωπό πανί, απλώστε σε ένα ταψί με ελάχιστο ελαιόλαδο και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C βαθμούς για 20 λεπτά.
Βήμα 3
12 λεπτά
Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε το γάλα με την κρέμα και τοποθετήστε σε μέτρια φωτιά, όταν χλιαρύνει ρίξτε μία συσκευασία πουρέ πατάτας MAGGI 125γρ. και ανακατέψτε για περίπου 5 λεπτά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα.
Βήμα 4
5 λεπτά
Ρίξτε αλάτι, το βούτυρο και με ένα κουτάλι ή μια σακούλα ζαχαροπλαστικής γεμίστε τα μανιτάρια.
Βήμα 5
2 λεπτά
Πασπαλίστε με την τριμμένη παρμεζάνα, το πιπέρι και τη ρίγανη (αν δεν υπάρχει φρέσκια, τότε 1 κ.σ. ξερή).
Βήμα 6
14 λεπτά
Γυρίστε το πρόγραμμα του φούρνου στο γκριλ και ψήστε μέχρι η παρμεζάνα να πάρει έντονο καφέ χρώμα, σερβίρεται σαν ορεκτικό.
Μανιτάρια πόρτο μπέλο με πουρέ

Βήμα 1 6

Με ένα κουτάλι καθαρίστε και "σκάψτε" το εσωτερικό μέρος από τα μανιτάρια μέχρι να έχετε καθαρή σάρκα.

Μανιτάρια πόρτο μπέλο με πουρέ

Βήμα 2 6

Σκουπίστε τα εξωτερικά με ένα νωπό πανί, απλώστε σε ένα ταψί με ελάχιστο ελαιόλαδο και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C βαθμούς για 20 λεπτά.

Μανιτάρια πόρτο μπέλο με πουρέ

Βήμα 3 6

Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε το γάλα με την κρέμα και τοποθετήστε σε μέτρια φωτιά, όταν χλιαρύνει ρίξτε μία συσκευασία πουρέ πατάτας MAGGI 125γρ. και ανακατέψτε για περίπου 5 λεπτά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα.

Μανιτάρια πόρτο μπέλο με πουρέ

Βήμα 4 6

Ρίξτε αλάτι, το βούτυρο και με ένα κουτάλι ή μια σακούλα ζαχαροπλαστικής γεμίστε τα μανιτάρια.

Μανιτάρια πόρτο μπέλο με πουρέ

Βήμα 5 6

Πασπαλίστε με την τριμμένη παρμεζάνα, το πιπέρι και τη ρίγανη (αν δεν υπάρχει φρέσκια, τότε 1 κ.σ. ξερή).

Μανιτάρια πόρτο μπέλο με πουρέ

Βήμα 6 6

Γυρίστε το πρόγραμμα του φούρνου στο γκριλ και ψήστε μέχρι η παρμεζάνα να πάρει έντονο καφέ χρώμα, σερβίρεται σαν ορεκτικό.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη