Μανιτάρια πόρτο μπέλο με πουρέ
60λεπτά
Δύσκολη
4 κομμάτια
Μανιτάρια portobello
100 γρ.
Παρμεζάνα τριμμένη
500 mL
Γάλα
200 mL
Κρέμα γάλακτος
1 κ.γλ.
Βούτυρο
1 Συσκευασία
2 κ.σ.
Ρίγανη φρέσκια
2 κ.σ.
Ελαιόλαδο
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
0.33 κ.γλ.
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
900.9 kcal
Υδατάνθρακες
82.92 g
Πρωτεΐνες
38.82 g
Λιπαρά
46.8 g
Εδώδιμες Ίνες
9.21 g
Σάκχαρα
19.48 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
60 λεπτά
Βήμα 1
Με ένα κουτάλι καθαρίστε και "σκάψτε" το εσωτερικό μέρος από τα μανιτάρια μέχρι να έχετε καθαρή σάρκα.
Βήμα 2
Σκουπίστε τα εξωτερικά με ένα νωπό πανί, απλώστε σε ένα ταψί με ελάχιστο ελαιόλαδο και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C βαθμούς για 20 λεπτά.
Βήμα 3
Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε το γάλα με την κρέμα και τοποθετήστε σε μέτρια φωτιά, όταν χλιαρύνει ρίξτε μία συσκευασία πουρέ πατάτας MAGGI 125γρ. και ανακατέψτε για περίπου 5 λεπτά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα.
Βήμα 4
Ρίξτε αλάτι, το βούτυρο και με ένα κουτάλι ή μια σακούλα ζαχαροπλαστικής γεμίστε τα μανιτάρια.
Βήμα 5
Πασπαλίστε με την τριμμένη παρμεζάνα, το πιπέρι και τη ρίγανη (αν δεν υπάρχει φρέσκια, τότε 1 κ.σ. ξερή).
Βήμα 6
Γυρίστε το πρόγραμμα του φούρνου στο γκριλ και ψήστε μέχρι η παρμεζάνα να πάρει έντονο καφέ χρώμα, σερβίρεται σαν ορεκτικό.
Σχόλια 0