Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές Συνταγές
  • Άρθρα Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις; Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Μοσχάρι κοκκινιστό πικάντικο
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Μοσχάρι Κοκκινιστό Πικάντικο

Μοσχάρι κοκκινιστό πικάντικο

(0)
165 λεπτά
Δύσκολη

Συστατικά

5 μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 5

ingredient_quantity
recipe ingredient
4 
Καρότα
2 
Κρεμμύδια
2 
Κολοκυθάκια
2 
Σκελίδες σκόρδο
10  Φύλλα
Φρέσκος βασιλικός
2 
Πιπεριές τσίλι
0.5  φλιτζάνι
Λευκό κρασί
0.5  κ.γλ.
Αλάτι
1  κύβος
MAGGI Ζωμός Βοδινό
1000  γρ.
Μοσχαράκι σπάλα
2  Κλωνάρια
Σέλερι
2 
Ντομάτες
1  κ.σ.
Ελαιόλαδο
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
18.4 g
Ενέργεια
349.1 kcal
Λιπαρά
9.1 g
Εδώδιμες Ίνες
3.2 g
Πρωτεΐνες
43.2 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

165 λεπτά
  • Βήμα 1

    10 λεπτά
    Κόψτε σε μεγάλα κομμάτια πάχους 4 περίπου εκατοστών το κρέας και σοτάρετέ τα με λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σε πολύ δυνατή φωτιά μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα.
  • Βήμα 2

    15 λεπτά
    Ψιλοκόψτε τα κρεμμύδι, το σκόρδο και το σέλερι. Σοτάρετε σε μεγάλη κατσαρόλα με μέτρια φωτιά μέχρι να μαραθούν τα κρεμμύδια, προσθέστε τις τομάτες χοντροκομμένες και σβήστε με το κρασί. Ρίξτε το κρέας και σκεπάστε με νερό. Καθαρίστε τα καρότα, κόψτε τα σε χοντρά μπαστουνάκια και ρίξτε στην κατσαρόλα μαζί με 1 ζωμό βοδινού MAGGI.
  • Βήμα 3

    140 λεπτά
    Αφήστε για τουλάχιστον 2 ώρες να μαγειρευτεί σε πολύ χαμηλή ένταση και συμπληρώνετε με νερό αν χρειαστεί. Προσθέστε τα κολοκύθια κομμένα σε χοντρά μπαστουνάκια, το chilli και τον βασιλικό ψιλοκομμένα και μαγειρέψτε για ακόμη 10 λεπτά. Ελέγξτε το αλάτι και σερβίρετε με πουρέ πατάτας, ρύζι ή χοντρά ζυμαρικά.
Μοσχάρι κοκκινιστό πικάντικο

Βήμα 1 3

Βήμα 1

Κόψτε σε μεγάλα κομμάτια πάχους 4 περίπου εκατοστών το κρέας και σοτάρετέ τα με λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σε πολύ δυνατή φωτιά μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα.

Μοσχάρι κοκκινιστό πικάντικο

Βήμα 2 3

Βήμα 2

Ψιλοκόψτε τα κρεμμύδι, το σκόρδο και το σέλερι. Σοτάρετε σε μεγάλη κατσαρόλα με μέτρια φωτιά μέχρι να μαραθούν τα κρεμμύδια, προσθέστε τις τομάτες χοντροκομμένες και σβήστε με το κρασί. Ρίξτε το κρέας και σκεπάστε με νερό. Καθαρίστε τα καρότα, κόψτε τα σε χοντρά μπαστουνάκια και ρίξτε στην κατσαρόλα μαζί με 1 ζωμό βοδινού MAGGI.

Μοσχάρι κοκκινιστό πικάντικο

Βήμα 3 3

Βήμα 3

Αφήστε για τουλάχιστον 2 ώρες να μαγειρευτεί σε πολύ χαμηλή ένταση και συμπληρώνετε με νερό αν χρειαστεί. Προσθέστε τα κολοκύθια κομμένα σε χοντρά μπαστουνάκια, το chilli και τον βασιλικό ψιλοκομμένα και μαγειρέψτε για ακόμη 10 λεπτά. Ελέγξτε το αλάτι και σερβίρετε με πουρέ πατάτας, ρύζι ή χοντρά ζυμαρικά.

Συνταγή ως PDF

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Εικόνες

You can select up to 6 media items (6 left).

1 + 3 =
Please fill the captcha field

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Αραβική
  • Κύριο πιάτο
  • Πηγή πρωτεϊνών
  • Κορυφαίο πιάτο
  • Μερίδα λαχανικών/φρούτων
  • Υψηλό σε πρωτεΐνες
  • Οικογενειακά γεύματα

Βρείτε περισσότερες συνταγές

Show more recipes

  • Μοσχάρι κοκκινιστό

    Μοσχάρι κοκκινιστό

    110 λεπτά Εύκολη
  • Χωριάτικη πίτα με μοσχάρι

    Χωριάτικη πίτα με μοσχάρι

    200 λεπτά Δύσκολη
  • Μοσχάρι κοκκινιστό με πουρέ

    Μοσχάρι κοκκινιστό με πουρέ

    120 λεπτά Εύκολη
  • Παπαρδέλες με μοσχάρι

    Παπαρδέλες με μοσχάρι

    80 λεπτά Εύκολη

Show more recipes

  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης