Αρχική   >   Συνταγή    >    Μοσχάρι κοκκινιστό #pestomenafai

ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ #PESTOMENAFAI

ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ #PESTOMENAFAI
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο

ΥΛΙΚΑ


  • ½ κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες

  • 3 κουταλιές πελτέ ντομάτας

  • 1ποτήρι κόκκινο κρασί

  • 3-4 κόκκους μπαχάρι

  • 1 ξύλο κανέλας

  • 1 κύβο βοδινoύ Maggi 

  • Αλάτι

  • Πιπέρι

  • Ελαιόλαδο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


  1. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και ρίξτε το κρέας.

  2. Σωτάρετε το μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές καλά.

  3. Διαλύστε τον πελτέ στο κόκκινο κρασί και με αυτό σβήστε το κρέας.

  4. Χαμηλώστε στο ελάχιστο την φωτιά και ρίξτε τον κύβο βοδινού Maggi, το μπαχάρι, το ξύλο κανέλας, αλάτι και πιπέρι.

  5. Σιγοβράστε το κρέας για μιάμιση ώρα περίπου και μόλις είναι έτοιμο, σερβίρετε.