Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Μοσχάρι κοκκινιστό πικάντικο

0
165λεπτά
Δύσκολη

Συστατικά

-
5 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 5 εδώ

4 
Καρότα
2 
Κρεμμύδια
2 
Κολοκυθάκια
2 
Σκελίδες σκόρδο
10 Φύλλα
Φρέσκος βασιλικός
2 
Πιπεριές τσίλι
0.5 φλιτζάνι
Λευκό κρασί
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
1000 γρ.
Μοσχαράκι σπάλα
2 Κλωνάρια
Σέλερι
2 
Ντομάτες
1 κ.σ.
Ελαιόλαδο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
342.62 kcal
Υδατάνθρακες
18.02 g
Πρωτεΐνες
43 g
Λιπαρά
8.64 g
Εδώδιμες Ίνες
3.15 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

165 λεπτά
Βήμα 1
10 λεπτά
Κόψτε σε μεγάλα κομμάτια πάχους 4 περίπου εκατοστών το κρέας και σοτάρετε τα με λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σε πολύ δυνατή φωτιά μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα.
Βήμα 2
15 λεπτά
Ψιλοκόψτε τα κρεμμύδι , το σκόρδο και το σέλερι. Σοτάρετε σε μεγάλη κατσαρόλα με μέτρια φωτιά μέχρι να μαραθούν τα κρεμμύδια, προσθέστε τις τομάτες χοντροκομμένες και σβήστε με το κρασί . Ρίξτε το κρέας και σκεπάστε με νερό .Καθαρίστε τα καρότα , κόψτε τα σε χοντρά μπαστουνάκια και ρίξτε στην κατσαρόλα μαζί με 1 ζωμό βοδινού MAGGI.
Βήμα 3
140 λεπτά
Αφήστε για τουλάχιστον 2 ώρες να μαγειρευτεί σε πολύ χαμηλή ένταση και συμπληρώνετε με νερό αν χρειαστεί . Προσθέστε τα κολοκύθια κομμένα σε χοντρά μπαστουνάκια, το chilli και τον βασιλικό ψιλοκομμένα και μαγειρέψτε για ακόμη 10 λεπτά. Ελέγξτε το αλάτι και σερβίρετε με πουρέ πατάτας , ρύζι ή χοντρά ζυμαρικά.
Μοσχάρι κοκκινιστό πικάντικο

Βήμα 1 3

Βήμα 1

Κόψτε σε μεγάλα κομμάτια πάχους 4 περίπου εκατοστών το κρέας και σοτάρετε τα με λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σε πολύ δυνατή φωτιά μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα.

Μοσχάρι κοκκινιστό πικάντικο

Βήμα 2 3

Βήμα 2

Ψιλοκόψτε τα κρεμμύδι , το σκόρδο και το σέλερι. Σοτάρετε σε μεγάλη κατσαρόλα με μέτρια φωτιά μέχρι να μαραθούν τα κρεμμύδια, προσθέστε τις τομάτες χοντροκομμένες και σβήστε με το κρασί . Ρίξτε το κρέας και σκεπάστε με νερό .Καθαρίστε τα καρότα , κόψτε τα σε χοντρά μπαστουνάκια και ρίξτε στην κατσαρόλα μαζί με 1 ζωμό βοδινού MAGGI.

Μοσχάρι κοκκινιστό πικάντικο

Βήμα 3 3

Βήμα 3

Αφήστε για τουλάχιστον 2 ώρες να μαγειρευτεί σε πολύ χαμηλή ένταση και συμπληρώνετε με νερό αν χρειαστεί . Προσθέστε τα κολοκύθια κομμένα σε χοντρά μπαστουνάκια, το chilli και τον βασιλικό ψιλοκομμένα και μαγειρέψτε για ακόμη 10 λεπτά. Ελέγξτε το αλάτι και σερβίρετε με πουρέ πατάτας , ρύζι ή χοντρά ζυμαρικά.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη