Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Μοσχάρι κοκκινιστό πικάντικο

0
165λεπτά
Δύσκολη

Συστατικά

-
5 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 5 εδώ

4 
Καρότα
2 
Κρεμμύδια
2 
Κολοκυθάκια
2 
Σκελίδες σκόρδο
10  Φύλλα
Φρέσκος βασιλικός
2 
Πιπεριές τσίλι
0.5  φλιτζάνι
Λευκό κρασί
0.5  κ.γλ.
Αλάτι
1000  γρ.
Μοσχαράκι σπάλα
2  Κλωνάρια
Σέλερι
2 
Ντομάτες
1  κ.σ.
Ελαιόλαδο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
342.62 kcal
Υδατάνθρακες
18.02 g
Πρωτεΐνες
43 g
Λιπαρά
8.64 g
Εδώδιμες Ίνες
3.15 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

165 λεπτά
Βήμα 1
10 λεπτά
Κόψτε σε μεγάλα κομμάτια πάχους 4 περίπου εκατοστών το κρέας και σοτάρετέ τα με λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σε πολύ δυνατή φωτιά μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα.
Βήμα 2
15 λεπτά
Ψιλοκόψτε τα κρεμμύδι, το σκόρδο και το σέλερι. Σοτάρετε σε μεγάλη κατσαρόλα με μέτρια φωτιά μέχρι να μαραθούν τα κρεμμύδια, προσθέστε τις τομάτες χοντροκομμένες και σβήστε με το κρασί. Ρίξτε το κρέας και σκεπάστε με νερό. Καθαρίστε τα καρότα, κόψτε τα σε χοντρά μπαστουνάκια και ρίξτε στην κατσαρόλα μαζί με 1 ζωμό βοδινού MAGGI.
Βήμα 3
140 λεπτά
Αφήστε για τουλάχιστον 2 ώρες να μαγειρευτεί σε πολύ χαμηλή ένταση και συμπληρώνετε με νερό αν χρειαστεί. Προσθέστε τα κολοκύθια κομμένα σε χοντρά μπαστουνάκια, το chilli και τον βασιλικό ψιλοκομμένα και μαγειρέψτε για ακόμη 10 λεπτά. Ελέγξτε το αλάτι και σερβίρετε με πουρέ πατάτας, ρύζι ή χοντρά ζυμαρικά.
Μοσχάρι κοκκινιστό πικάντικο

Βήμα 1 3

Βήμα 1

Κόψτε σε μεγάλα κομμάτια πάχους 4 περίπου εκατοστών το κρέας και σοτάρετέ τα με λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σε πολύ δυνατή φωτιά μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα.

Μοσχάρι κοκκινιστό πικάντικο

Βήμα 2 3

Βήμα 2

Ψιλοκόψτε τα κρεμμύδι, το σκόρδο και το σέλερι. Σοτάρετε σε μεγάλη κατσαρόλα με μέτρια φωτιά μέχρι να μαραθούν τα κρεμμύδια, προσθέστε τις τομάτες χοντροκομμένες και σβήστε με το κρασί. Ρίξτε το κρέας και σκεπάστε με νερό. Καθαρίστε τα καρότα, κόψτε τα σε χοντρά μπαστουνάκια και ρίξτε στην κατσαρόλα μαζί με 1 ζωμό βοδινού MAGGI.

Μοσχάρι κοκκινιστό πικάντικο

Βήμα 3 3

Βήμα 3

Αφήστε για τουλάχιστον 2 ώρες να μαγειρευτεί σε πολύ χαμηλή ένταση και συμπληρώνετε με νερό αν χρειαστεί. Προσθέστε τα κολοκύθια κομμένα σε χοντρά μπαστουνάκια, το chilli και τον βασιλικό ψιλοκομμένα και μαγειρέψτε για ακόμη 10 λεπτά. Ελέγξτε το αλάτι και σερβίρετε με πουρέ πατάτας, ρύζι ή χοντρά ζυμαρικά.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη