Μοσχάρι κοκκινιστό
120λεπτά
Εύκολη
2
Κρεμμύδια
1
Σκελίδα σκόρδο (τριμμένο)
1 κ.σ.
Ρίγανη φρέσκια
4
Καρότα
1 Συσκευασία
1 κύβος
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
4 κ.σ.
Ελαιόλαδο
2
Ντομάτες τριμμένες
200 γρ.
Αρακάς κατεψυγμένος
1 Κλωνάρι
Σέλερι
1 κιλό
Μοσχάρι σπάλα
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
631.97 kcal
Υδατάνθρακες
50.14 g
Πρωτεΐνες
57.94 g
Λιπαρά
21.37 g
Εδώδιμες Ίνες
8.62 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
120 λεπτά
Βήμα 1
Καθαρίστε και κόψτε το κρέας σε κομμάτια πάχους περίπου 5 εκατοστών.
Βήμα 2
Βάλτε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, προσθέστε 4 κ.σ ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρέας σε δυο δόσεις για να μην βγάλει υγρά και μέχρι να πάρει έντονο σκούρο χρώμα.
Βήμα 3
Μεταφέρετε το κρέας σε ένα πιάτο, χοντρόκόψτε τα κρεμμύδια και σοτάρετε ελαφρά στην ίδια κατσαρόλα.
Βήμα 4
Προσθέστε το σκόρδο, σέλερι ψιλοκομμένο και τα καρότα κομμένα σε χοντρά μπαστουνάκια.
Βήμα 5
Τέλος ρίξτε την τομάτα, τη ρίγανη, τον κύβο βοδινού MAGGI και 1 ποτήρι νερό, μαγειρέψτε για μιάμιση ώρα σε πολύ χαμηλή ένταση και συνοδέψτε με MAGGI Πουρέ Πατάτας 125 γρ.
Σχόλια 0