Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές Συνταγές
  • Άρθρα Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις; Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Μοσχάρι Ραγού Με Παπαρδέλες

Μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες

(0)
100 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

4 μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 4

ingredient_quantity
recipe ingredient
800  γρ.
Σπάλα μόσχου
500  γρ.
Παπαρδέλες
2 
Κρεμμύδια
4 
Ντομάτες
2  Κλωνάρια
Σέλερι
2 
Καρότα
1 
Σκελίδα σκόρδο
3  κ.σ.
Θυμάρι, φρέσκο
3  κ.σ.
Ελαιόλαδο
0.5  κ.γλ.
Αλάτι
1  κύβος
MAGGI Ζωμός Βοδινό
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
112.5 g
Ενέργεια
864.5 kcal
Λιπαρά
18.9 g
Εδώδιμες Ίνες
7.4 g
Πρωτεΐνες
59.5 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

100 λεπτά
  • Βήμα 1

    10 λεπτά
    Καθαρίστε το κρέας προσεκτικά αν έχει ίνες και λίπη και κόψτε το σε πολύ μικρά κυβάκια.
  • Βήμα 2

    10 λεπτά
    Βάλτε ένα τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά και σοτάρετε το κρέας σε μικρές δόσεις μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα.
  • Βήμα 3

    5 λεπτά
    Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και κόψτε σε μικρά κυβάκια το καρότο και το σέλερι.
  • Βήμα 4

    65 λεπτά
    Βάλτε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, προσθέστε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε τα λαχανικά μέχρι να μαραθούν, ανακατεύοντας συχνά. Προσθέστε το σκόρδο και τις ντομάτες τριμμένες, ένα ποτήρι νερό, τον κύβο βοδινού MAGGI και το θυμάρι. Όταν βράσει ρίξτε το κρέας και μαγειρέψτε για τουλάχιστον μια ώρα, ελέγχοντας την υγρασία. Αν χρειαστεί προσθέστε νερό.
  • Βήμα 5

    10 λεπτά
    Βράστε τα ζυμαρικά για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία, στραγγίξτε τα και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Ανακατέψτε και το μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες είναι έτοιμο για σερβίρισμα σε βαθιά πιάτα.
Μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες

Βήμα 1 5

Καθαρίστε το κρέας προσεκτικά αν έχει ίνες και λίπη και κόψτε το σε πολύ μικρά κυβάκια.

Μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες

Βήμα 2 5

Βάλτε ένα τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά και σοτάρετε το κρέας σε μικρές δόσεις μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα.

Μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες

Βήμα 3 5

Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και κόψτε σε μικρά κυβάκια το καρότο και το σέλερι.

Μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες

Βήμα 4 5

Βάλτε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, προσθέστε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε τα λαχανικά μέχρι να μαραθούν, ανακατεύοντας συχνά. Προσθέστε το σκόρδο και τις ντομάτες τριμμένες, ένα ποτήρι νερό, τον κύβο βοδινού MAGGI και το θυμάρι. Όταν βράσει ρίξτε το κρέας και μαγειρέψτε για τουλάχιστον μια ώρα, ελέγχοντας την υγρασία. Αν χρειαστεί προσθέστε νερό.

Μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες

Βήμα 5 5

Βράστε τα ζυμαρικά για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία, στραγγίξτε τα και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Ανακατέψτε και το μοσχάρι ραγού με παπαρδέλες είναι έτοιμο για σερβίρισμα σε βαθιά πιάτα.

Συνταγή ως PDF

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Εικόνες

You can select up to 6 media items (6 left).

1 + 9 =
Please fill the captcha field

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Ιταλική
  • Κύριο πιάτο
  • Πηγή πρωτεϊνών
  • Μερίδα λαχανικών/φρούτων
  • Υψηλό σε πρωτεΐνες
  • Οικογενειακά γεύματα

Βρείτε περισσότερες συνταγές

Show more recipes

  • Μοσχάρι κοκκινιστό

    Μοσχάρι κοκκινιστό

    110 λεπτά Εύκολη
  • Χωριάτικη πίτα με μοσχάρι

    Χωριάτικη πίτα με μοσχάρι

    200 λεπτά Δύσκολη
  • Μοσχάρι κοκκινιστό με πουρέ

    Μοσχάρι κοκκινιστό με πουρέ

    120 λεπτά Εύκολη
  • Παπαρδέλες με μοσχάρι

    Παπαρδέλες με μοσχάρι

    80 λεπτά Εύκολη

Show more recipes

  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης