Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές Συνταγές
  • Άρθρα Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις; Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Μπιφτέκι τόνου
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Μπιφτέκι Τόνου

Μπιφτέκι τόνου

(0)
21 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

4 μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 4

ingredient_quantity
recipe ingredient
1000  γρ.
Τόνος φρέσκος
2 
Κρεμμύδια
1 
Ξύσμα λεμονιού
3  κ.σ.
Μαΐντανός, φρέσκος
1  κύβος
MAGGI Ζωμός λαχανικών
0.5  κ.γλ.
Αλάτι
0.33  κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
9  κ.σ.
Ελαιόλαδο
5  φέτες
Ψωμί του τοστ
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
28.9 g
Ενέργεια
785.3 kcal
Λιπαρά
45.2 g
Εδώδιμες Ίνες
5 g
Πρωτεΐνες
63.8 g
Σάκχαρα
10.2 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

21 λεπτά
  • Βήμα 1

    2 λεπτά
    Καθαρίστε το ψάρι από κόκαλα και δέρμα, θα πρέπει να είναι καθαρό ψαχνό. Κόψτε σε μικρά κυβάκια και στη συνέχεια με ένα μεγάλο ίσιο μαχαίρι ψιλοκόψτε όσο καλυτέρα μπορείτε μέχρι να πάρει το ψαχνό του ψαριού μια μορφή κιμά.
  • Βήμα 2

    3 λεπτά
    Σε ένα τηγάνι ρίξτε 5 κουταλιές ελαιόλαδο μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει για περίπου 10 λεπτά.
  • Βήμα 3

    2 λεπτά
    Ρίξτε μέσα τον κύβο λαχανικών Maggi τελευταία στιγμή πριν αποσύρετε από την εστία και ανακατέψτε καλά πατώντας τον με την κουτάλα έτσι ώστε να διαλυθεί και να ενσωματωθεί στα κρεμμύδια.
  • Βήμα 4

    2 λεπτά
    Αφήστε για 10 λεπτά στην άκρη να πέσει λίγο η θερμοκρασία τους και αδειάστε μαζί με τον τόνο σε ένα μεγάλο μπολ.
  • Βήμα 5

    2 λεπτά
    Βάλτε το μαϊντανό, το ξύσμα από το λεμόνι, αλάτι, πιπέρι, το ψωμί περασμένο από το μπλέντερ και 4 κουταλιές της σούπας φρέσκο ελαιόλαδο.
  • Βήμα 6

    3 λεπτά
    Πλάστε τον κιμά απαλά με τις άκρες των δαχτύλων σας χωρίς να πατάτε με δύναμη (θα σφίξουν πολύ τα μπιφτέκια). Φτιάξτε ένα μικρό μπιφτεκάκι και ψήστε στο τηγάνι για να δοκιμάσετε την ποσότητα των υλικών και το αλάτι του κιμά.
  • Βήμα 7

    3 λεπτά
    Πλάστε σε μπιφτέκια περίπου 100 γραμμαρίων τον κιμά (μπάλα του γκολφ) πατήστε τα λίγο και ψήστε σε ριγωτό τηγάνι ή στο γκριλ.
  • Βήμα 8

    3 λεπτά
    Ο χρόνος που θα ψηθούν είναι το πιο σημαντικό μέρος της διαδικασίας. Ψήνετε τόσο όσο ώστε να πάρει άσπρο χρώμα το κέντρο του μπιφτεκιού καθώς παραπάνω από αυτό, θα χαθεί η ευχάριστη υφή και γεύση του ψαριού.
  • Βήμα 9

    1 λεπτά
    Ιδανικά, το μπιφτέκι τόνου σερβίρεται με βραστά ή ψητά λαχανικά.
Μπιφτέκι τόνου

Βήμα 1 9

Βήμα 1

Καθαρίστε το ψάρι από κόκαλα και δέρμα, θα πρέπει να είναι καθαρό ψαχνό. Κόψτε σε μικρά κυβάκια και στη συνέχεια με ένα μεγάλο ίσιο μαχαίρι ψιλοκόψτε όσο καλυτέρα μπορείτε μέχρι να πάρει το ψαχνό του ψαριού μια μορφή κιμά.

Μπιφτέκι τόνου

Βήμα 2 9

Βήμα 2

Σε ένα τηγάνι ρίξτε 5 κουταλιές ελαιόλαδο μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει για περίπου 10 λεπτά.

Μπιφτέκι τόνου

Βήμα 3 9

Βήμα 3 Βήμα 3

Ρίξτε μέσα τον κύβο λαχανικών Maggi τελευταία στιγμή πριν αποσύρετε από την εστία και ανακατέψτε καλά πατώντας τον με την κουτάλα έτσι ώστε να διαλυθεί και να ενσωματωθεί στα κρεμμύδια.

Μπιφτέκι τόνου

Βήμα 4 9

Βήμα 4 Βήμα 4

Αφήστε για 10 λεπτά στην άκρη να πέσει λίγο η θερμοκρασία τους και αδειάστε μαζί με τον τόνο σε ένα μεγάλο μπολ.

Μπιφτέκι τόνου

Βήμα 5 9

Βήμα 5 Βήμα 5

Βάλτε το μαϊντανό, το ξύσμα από το λεμόνι, αλάτι, πιπέρι, το ψωμί περασμένο από το μπλέντερ και 4 κουταλιές της σούπας φρέσκο ελαιόλαδο.

Μπιφτέκι τόνου

Βήμα 6 9

Βήμα 6 Βήμα 6

Πλάστε τον κιμά απαλά με τις άκρες των δαχτύλων σας χωρίς να πατάτε με δύναμη (θα σφίξουν πολύ τα μπιφτέκια). Φτιάξτε ένα μικρό μπιφτεκάκι και ψήστε στο τηγάνι για να δοκιμάσετε την ποσότητα των υλικών και το αλάτι του κιμά.

Μπιφτέκι τόνου

Βήμα 7 9

Βήμα 7 Βήμα 7

Πλάστε σε μπιφτέκια περίπου 100 γραμμαρίων τον κιμά (μπάλα του γκολφ) πατήστε τα λίγο και ψήστε σε ριγωτό τηγάνι ή στο γκριλ.

Μπιφτέκι τόνου

Βήμα 8 9

Βήμα 8 Βήμα 8

Ο χρόνος που θα ψηθούν είναι το πιο σημαντικό μέρος της διαδικασίας. Ψήνετε τόσο όσο ώστε να πάρει άσπρο χρώμα το κέντρο του μπιφτεκιού καθώς παραπάνω από αυτό, θα χαθεί η ευχάριστη υφή και γεύση του ψαριού.

Μπιφτέκι τόνου

Βήμα 9 9

Βήμα 9 Βήμα 9

Ιδανικά, το μπιφτέκι τόνου σερβίρεται με βραστά ή ψητά λαχανικά.

Συνταγή ως PDF

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Εικόνες

You can select up to 6 media items (6 left).

7 + 2 =
Please fill the captcha field

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Εύκολο
  • Ευρωπαϊκή
  • Κύριο πιάτο
  • Πηγή πρωτεϊνών
  • Κορυφαίο πιάτο
  • Μερίδα λαχανικών/φρούτων
  • Υψηλό σε πρωτεΐνες
  • Χαμηλή ζάχαρη

Βρείτε περισσότερες συνταγές

Show more recipes

  • Μπιφτέκια λαχανικών

    Μπιφτέκια λαχανικών

    50 λεπτά Δύσκολη
  • Μπιφτέκια κοτόπουλο

    Μπιφτέκια κοτόπουλο

    40 λεπτά Εύκολη
  • Μπιφτέκια μοσχαρίσια

    Μπιφτέκια μοσχαρίσια

    30 λεπτά Εύκολη

Show more recipes

  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης