Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη

0
40λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
2 Μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 2 εδώ

3 κ.σ.
Ελαιόλαδο
1 
Κρεμμύδι φρέσκο
250 γρ.
νεαρό σπανάκι
0.5 κ.γλ.
3 
Αυγά
200 γρ.
Κατσικίσιο τυρί
0.5 κ.γλ.
Θυμάρι, φρέσκο
0.33 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
615.93 kcal
Υδατάνθρακες
5.79 g
Πρωτεΐνες
34.06 g
Λιπαρά
51.57 g
Εδώδιμες Ίνες
2.92 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

40 λεπτά
Βήμα 1
2 λεπτά
Βάλτε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέστε λίγο ελαιόλαδο.
Βήμα 2
3 λεπτά
Ψιλοκόψτε το φρέσκο κρεμμυδάκι και ρίξτε το στο τηγάνι.
Βήμα 3
2 λεπτά
Προσθέστε το σπανάκι και ανακατέψτε για 1 λεπτό μέχρι να μαραθεί.
Βήμα 4
2 λεπτά
Στη συνέχεια, προσθέστε τη 1 πρέζα Maggi Νοστιμιά.
Βήμα 5
2 λεπτά
Μόλις μαραθεί το σπανάκι, αδειάστε το σε ένα πιάτο και αφήστε το στην άκρη.
Βήμα 6
2 λεπτά
Ξαναβάλτε το τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά και προσθέστε λίγο ελαιόλαδο.
Βήμα 7
3 λεπτά
Σπάστε τα αυγά σε ένα μπολ και προσθέστε άλλη μια πρέζα Maggi Νοστιμιά.
Βήμα 8
4 λεπτά
Ανακατέψτε με ένα σύρμα χειρός και ρίξτε τα αυγά στο τηγάνι.
Βήμα 9
5 λεπτά
Με το που αρχίσει να ασπρίζει στις άκρες η ομελέτα, με ένα κουτάλι αρχίστε να παίρνετε τις άκρες και να τις οδηγείτε προς το κέντρο.
Βήμα 10
3 λεπτά
Στο σημείο που το περισσότερο κομμάτι της ομελέτας έχει ψηθεί από κάτω και θέλει λίγο ακόμα, σβήστε τη φωτιά.
Βήμα 11
2 λεπτά
Σπάστε το κατσικίσιο τυρί και ρίξτε το πάνω στην ομελέτα.
Βήμα 12
2 λεπτά
Προσθέστε και το έτοιμο σπανάκι και απλώστε.
Βήμα 13
5 λεπτά
Πάρτε το τηγάνι και στηρίξτε το στον πάγκο 45 μοίρες. Η ομελέτα θα δείχνει οτι πάει να πέσει. Κάντε μια κλίση και σερβίρετε στο πιάτο σας.
Βήμα 14
3 λεπτά
Σερβίρετε με λίγο ελαιόλαδο, θυμάρι φρέσκο και φρέσκο πιπέρι.
Ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 1 14

Βάλτε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέστε λίγο ελαιόλαδο.

Ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 2 14

Ψιλοκόψτε το φρέσκο κρεμμυδάκι και ρίξτε το στο τηγάνι.

Ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 3 14

Προσθέστε το σπανάκι και ανακατέψτε για 1 λεπτό μέχρι να μαραθεί.

Ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 4 14

Στη συνέχεια, προσθέστε τη 1 πρέζα Maggi Νοστιμιά.

Ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 5 14

Μόλις μαραθεί το σπανάκι, αδειάστε το σε ένα πιάτο και αφήστε το στην άκρη.

Ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 6 14

Ξαναβάλτε το τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά και προσθέστε λίγο ελαιόλαδο.

Ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 7 14

Σπάστε τα αυγά σε ένα μπολ και προσθέστε άλλη μια πρέζα Maggi Νοστιμιά.

Ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 8 14

Ανακατέψτε με ένα σύρμα χειρός και ρίξτε τα αυγά στο τηγάνι.

Ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 9 14

Με το που αρχίσει να ασπρίζει στις άκρες η ομελέτα, με ένα κουτάλι αρχίστε να παίρνετε τις άκρες και να τις οδηγείτε προς το κέντρο.

Ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 10 14

Στο σημείο που το περισσότερο κομμάτι της ομελέτας έχει ψηθεί από κάτω και θέλει λίγο ακόμα, σβήστε τη φωτιά.

Ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 11 14

Σπάστε το κατσικίσιο τυρί και ρίξτε το πάνω στην ομελέτα.

Ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 12 14

Προσθέστε και το έτοιμο σπανάκι και απλώστε.

Ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 13 14

Πάρτε το τηγάνι και στηρίξτε το στον πάγκο 45 μοίρες. Η ομελέτα θα δείχνει οτι πάει να πέσει. Κάντε μια κλίση και σερβίρετε στο πιάτο σας.

Ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Βήμα 14 14

Σερβίρετε με λίγο ελαιόλαδο, θυμάρι φρέσκο και φρέσκο πιπέρι.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη