Ομελέτα φούρνου
45λεπτά
Εύκολη
6
Αυγά
4
Ασπράδια αυγού
1
Κολοκυθάκι
1
Κρεμμύδι φρέσκο
0.5
Κόκκινη πιπεριά
2 φλιτζάνια
Μανιτάρια λευκά
2 κ.σ.
Μαΐντανός, φρέσκος
0.5 φλιτζάνι
Γάλα φρέσκο
4 κ.σ.
Ελαιόλαδο
1 κ.σ.
5 γρ.
Μαύρο πιπέρι
80 γρ.
Κεφαλογραβιέρα τριμμένη
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
373.53 kcal
Υδατάνθρακες
5.1 g
Πρωτεΐνες
22.45 g
Λιπαρά
29.31 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
45 λεπτά
Βήμα 1
Πλύνετε καλά όλα τα λαχανικά.
Βήμα 2
Κόψτε τα φιλέτα από τα κολοκύθια και αποσύρετε το κέντρο με τους σπόρους. Ψιλοκόψτε σε μικρά μπαστουνάκια.
Βήμα 3
Ψιλοκόψτε επίσης την πιπεριά και το φρέσκο κρεμμύδι. Βγάλτε τις ουρές από τα μανιτάρια και κόψτε στα 4 αν είναι μικρά ή σε λωρίδες αν είναι μεγάλα.
Βήμα 4
Σε ένα μπολ σπάστε τα αυγά και προσθέστε το ασπράδι από άλλα 4 αυγά χωρίς τους κρόκους για να γίνει πιο ελαφριά η ομελέτα.
Βήμα 5
Ρίξτε μέσα τα λαχανικά, το τυρί το γάλα και τη Νοστιμιά MAGGI. Ανακατέψτε μέχρι να σπάσουν οι κρόκοι και όχι να γίνουν ένα με τα ασπράδια.
Βήμα 6
Αδειάστε σε ένα πυρίμαχο σκεύος το μίγμα και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι η ομελέτα να φουσκώσει.
Βήμα 7
Δοκιμάστε καρφώνοντας στο κέντρο της ένα μαχαίρι, αν δεν είναι υγρό είναι έτοιμη.
Σχόλια 0