Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ομελέτα φούρνου

(0)
45λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
4 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

6 
Αυγά
4 
Ασπράδια αυγού
1 
Κολοκυθάκι
1 
Κρεμμύδι φρέσκο
0.5 
Κόκκινη πιπεριά
2  φλιτζάνια
Μανιτάρια λευκά
2  κ.σ.
Μαΐντανός, φρέσκος
0.5  φλιτζάνι
Γάλα φρέσκο
4  κ.σ.
Ελαιόλαδο
5  γρ.
Μαύρο πιπέρι
80  γρ.
Κεφαλογραβιέρα τριμμένη

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
390.66 kcal
Υδατάνθρακες
6.04 g
Πρωτεΐνες
24.38 g
Λιπαρά
29.82 g
Εδώδιμες Ίνες
0.96 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

45 λεπτά
Βήμα 1
4 λεπτά
Πλύνετε καλά όλα τα λαχανικά.
Βήμα 2
2 λεπτά
Κόψτε τα φιλέτα από τα κολοκύθια και αποσύρετε το κέντρο με τους σπόρους. Ψιλοκόψτε σε μικρά μπαστουνάκια.
Βήμα 3
4 λεπτά
Ψιλοκόψτε επίσης την πιπεριά και το φρέσκο κρεμμύδι. Βγάλτε τις ουρές από τα μανιτάρια και κόψτε στα 4 αν είναι μικρά ή σε λωρίδες αν είναι μεγάλα.
Βήμα 4
2 λεπτά
Σε ένα μπολ σπάστε τα αυγά και προσθέστε το ασπράδι από άλλα 4 αυγά χωρίς τους κρόκους για να γίνει πιο ελαφριά η ομελέτα.
Βήμα 5
2 λεπτά
Ρίξτε μέσα τα λαχανικά, το τυρί, το γάλα και τη Νοστιμιά MAGGI. Ανακατέψτε μέχρι να σπάσουν οι κρόκοι και όχι να γίνουν ένα με τα ασπράδια.
Βήμα 6
30 λεπτά
Αδειάστε σε ένα πυρίμαχο σκεύος το μίγμα και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι η ομελέτα να φουσκώσει.
Βήμα 7
1 λεπτά
Δοκιμάστε καρφώνοντας στο κέντρο της ένα μαχαίρι. Αν δεν είναι υγρό είναι έτοιμη. Η ομελέτα φούρνου είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
Ομελέτα φούρνου

Βήμα 1 7

Βήμα 1 Βήμα 1

Πλύνετε καλά όλα τα λαχανικά.

Ομελέτα φούρνου

Βήμα 2 7

Βήμα 2 Βήμα 2

Κόψτε τα φιλέτα από τα κολοκύθια και αποσύρετε το κέντρο με τους σπόρους. Ψιλοκόψτε σε μικρά μπαστουνάκια.

Ομελέτα φούρνου

Βήμα 3 7

Βήμα 3 Βήμα 3

Ψιλοκόψτε επίσης την πιπεριά και το φρέσκο κρεμμύδι. Βγάλτε τις ουρές από τα μανιτάρια και κόψτε στα 4 αν είναι μικρά ή σε λωρίδες αν είναι μεγάλα.

Ομελέτα φούρνου

Βήμα 4 7

Βήμα 4 Βήμα 4

Σε ένα μπολ σπάστε τα αυγά και προσθέστε το ασπράδι από άλλα 4 αυγά χωρίς τους κρόκους για να γίνει πιο ελαφριά η ομελέτα.

Ομελέτα φούρνου

Βήμα 5 7

Βήμα 5 Βήμα 5

Ρίξτε μέσα τα λαχανικά, το τυρί, το γάλα και τη Νοστιμιά MAGGI. Ανακατέψτε μέχρι να σπάσουν οι κρόκοι και όχι να γίνουν ένα με τα ασπράδια.

Ομελέτα φούρνου

Βήμα 6 7

Βήμα 6 Βήμα 6

Αδειάστε σε ένα πυρίμαχο σκεύος το μίγμα και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι η ομελέτα να φουσκώσει.

Ομελέτα φούρνου

Βήμα 7 7

Βήμα 7 Βήμα 7

Δοκιμάστε καρφώνοντας στο κέντρο της ένα μαχαίρι. Αν δεν είναι υγρό είναι έτοιμη. Η ομελέτα φούρνου είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη