Αυτό το πιάτο έγινε για 12
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C στον αέρα. Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ρίχνουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο, και σοτάρουμε για 4-5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε το mix τυριών, τη φέτα, το μαγειρεμένο αρνί, την ντομάτα, τον μαϊντανό, τη Maggi νοστιμιά και πιπέρι. Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα ώστε να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Λαδώνουμε ένα στρογγυλό ταψί διαμέτρου 32 εκ. και τοποθετούμε τα μισά φύλλα κρούστας, πασπαλίζοντας με ελαιόλαδο ανάμεσα τους. Ρίχνουμε τη γέμιση και την απλώνουμε καλά με τη βοήθεια της ξύλινης κουτάλας.
Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα φύλλα πασπαλίζοντας τα με ελαιόλαδο. Μεταφέρουμε το ταψί στον φούρνο και ψήνουμε για 1 ώρα.
Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει για 20 λεπτά.
Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.