Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές Συνταγές
  • Άρθρα Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις; Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Πίτα με ψάρι
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Πίτα Με Ψάρι

Πίτα με ψάρι

(0)
50 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

4 μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 4

ingredient_quantity
recipe ingredient
300  γρ.
Γλώσσα
1 
Κρεμμύδι
1 
Σκελίδα σκόρδο
1  κ.γλ.
Κάρυ
1  κ.γλ.
Πάπρικα
1  Συσκευασία
MAGGI Πουρές 125g
0.5  κ.γλ.
Αλάτι
2  κ.σ.
Ελαιόλαδο
100  γρ.
Αρακάς
50  γρ.
Φρυγανιά τριμμένη
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
43.4 g
Ενέργεια
322.8 kcal
Λιπαρά
9.4 g
Εδώδιμες Ίνες
5.8 g
Πρωτεΐνες
15.3 g
Σάκχαρα
6.9 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

50 λεπτά
  • Βήμα 1

    10 λεπτά
    Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και σοτάρετε σε ένα φαρδύ τηγάνι με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσει. Ρίξτε το σκόρδο και το φιλέτο ψαριού ψιλοκομμένο και σοτάρετε για ακόμη 5 λεπτά μέχρι το ψάρι να βγάλει τα υγρά του.
  • Βήμα 2

    5 λεπτά
    Σουρώστε και επαναφέρετε στο τηγάνι. Προσθέστε τον αρακά, το κάρυ και την πάπρικα, δοκιμάστε το αλάτι και γεμίστε μέχρι τη μέση ατομικά φορμάκια ή ένα πυρέξ για το φούρνο.
  • Βήμα 3

    35 λεπτά
    Ετοιμάστε τον πουρέ πατάτας MAGGI όπως αναγράφεται στις οδηγίες και απλώστε με μια σπάτουλα πάνω από το ψάρι. Πασπαλίστε την τριμμένη φρυγανιά και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου μέχρι να πάρει χρώμα η επιφάνεια της ‘’πίτας ‘’. Αφήστε για 15 λεπτά να πέσει η θερμοκρασία της και σερβίρετε.
Πίτα με ψάρι

Βήμα 1 3

Βήμα 1

Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και σοτάρετε σε ένα φαρδύ τηγάνι με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσει. Ρίξτε το σκόρδο και το φιλέτο ψαριού ψιλοκομμένο και σοτάρετε για ακόμη 5 λεπτά μέχρι το ψάρι να βγάλει τα υγρά του.

Πίτα με ψάρι

Βήμα 2 3

Βήμα 2

Σουρώστε και επαναφέρετε στο τηγάνι. Προσθέστε τον αρακά, το κάρυ και την πάπρικα, δοκιμάστε το αλάτι και γεμίστε μέχρι τη μέση ατομικά φορμάκια ή ένα πυρέξ για το φούρνο.

Πίτα με ψάρι

Βήμα 3 3

Βήμα 3 Βήμα 3 Βήμα 3

Ετοιμάστε τον πουρέ πατάτας MAGGI όπως αναγράφεται στις οδηγίες και απλώστε με μια σπάτουλα πάνω από το ψάρι. Πασπαλίστε την τριμμένη φρυγανιά και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου μέχρι να πάρει χρώμα η επιφάνεια της ‘’πίτας ‘’. Αφήστε για 15 λεπτά να πέσει η θερμοκρασία της και σερβίρετε.

Συνταγή ως PDF

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Εικόνες

You can select up to 6 media items (6 left).

8 + 1 =
Please fill the captcha field

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Φίλοι
  • Εύκολο
  • Ελληνική
  • Κύριο πιάτο
  • Πηγή πρωτεϊνών
  • Κορυφαίο πιάτο
  • Πηγή φυτικών ινών
  • Μερίδα λαχανικών/φρούτων
  • Συνταγές για παιδιά
  • Χαμηλή ζάχαρη

Βρείτε περισσότερες συνταγές

Show more recipes

  • Χωριάτικη πίτα με μοσχάρι

    Χωριάτικη πίτα με μοσχάρι

    200 λεπτά Δύσκολη
  • Σπανακόπιτα με ανθότυρο

    Σπανακόπιτα με ανθότυρο

    85 λεπτά Δύσκολη
  • Τυροπιτάκια

    Τυροπιτάκια

    40 λεπτά Εύκολη
  • Χορτόπιτα

    Χορτόπιτα

    80 λεπτά Εύκολη

Show more recipes

  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης