Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Πίτα με ψάρι

0
50λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
4 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

300 γρ.
Γλώσσα
1 
Κρεμμύδι
1 
Σκελίδα σκόρδο
1 κ.γλ.
Κάρυ
1 κ.γλ.
Πάπρικα
1 Συσκευασία
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
2 κ.σ.
Ελαιόλαδο
100 γρ.
Αρακάς
50 γρ.
Φρυγανιά τρυμμένη

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
322.76 kcal
Υδατάνθρακες
43.36 g
Πρωτεΐνες
15.34 g
Λιπαρά
9.4 g
Εδώδιμες Ίνες
5.82 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

50 λεπτά
Βήμα 1
10 λεπτά
Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και σοτάρετε σε ένα φαρδύ τηγάνι με 2 κ.σ ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσει .Ρίξτε το σκόρδο και το φιλέτο ψαριού ψιλοκομμένο , σοτάρετε για ακόμη 5 λεπτά μέχρι το ψάρι να βγάλει τα υγρά του.
Βήμα 2
5 λεπτά
Σουρώστε και επαναφέρετε στο τηγάνι . Προσθέστε τον αρακά, το κάρυ και την πάπρικα, δοκιμάστε το αλάτι και γεμίστε μέχρι τη μέση ατομικά φορμάκια ή ένα πυρέξ για το φούρνο.
Βήμα 3
35 λεπτά
Ετοιμάστε τον πουρέ πατάτας MAGGI όπως αναγράφετε στις οδηγίες και απλώστε με μια σπάτουλα πάνω από το ψάρι. Πασπαλίστε την τριμμένη φρυγανιά και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα η επιφάνεια της ‘’πίτας ‘’.Αφήστε για 15 λεπτά να πέσει η θερμοκρασία της και σερβίρετε.
Πίτα με ψάρι

Βήμα 1 3

Βήμα 1

Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και σοτάρετε σε ένα φαρδύ τηγάνι με 2 κ.σ ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσει .Ρίξτε το σκόρδο και το φιλέτο ψαριού ψιλοκομμένο , σοτάρετε για ακόμη 5 λεπτά μέχρι το ψάρι να βγάλει τα υγρά του.

Πίτα με ψάρι

Βήμα 2 3

Βήμα 2

Σουρώστε και επαναφέρετε στο τηγάνι . Προσθέστε τον αρακά, το κάρυ και την πάπρικα, δοκιμάστε το αλάτι και γεμίστε μέχρι τη μέση ατομικά φορμάκια ή ένα πυρέξ για το φούρνο.

Πίτα με ψάρι

Βήμα 3 3

Βήμα 3 Βήμα 3 Βήμα 3

Ετοιμάστε τον πουρέ πατάτας MAGGI όπως αναγράφετε στις οδηγίες και απλώστε με μια σπάτουλα πάνω από το ψάρι. Πασπαλίστε την τριμμένη φρυγανιά και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα η επιφάνεια της ‘’πίτας ‘’.Αφήστε για 15 λεπτά να πέσει η θερμοκρασία της και σερβίρετε.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη