Πίτα με ψάρι
50λεπτά
Εύκολη
300 γρ.
Γλώσσα
1
Κρεμμύδι
1
Σκελίδα σκόρδο
1 κ.γλ.
Κάρυ
1 κ.γλ.
Πάπρικα
1 Συσκευασία
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
2 κ.σ.
Ελαιόλαδο
100 γρ.
Αρακάς
50 γρ.
Φρυγανιά τρυμμένη
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
322.76 kcal
Υδατάνθρακες
43.36 g
Πρωτεΐνες
15.34 g
Λιπαρά
9.4 g
Εδώδιμες Ίνες
5.82 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
50 λεπτά
Βήμα 1
Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και σοτάρετε σε ένα φαρδύ τηγάνι με 2 κ.σ ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσει .Ρίξτε το σκόρδο και το φιλέτο ψαριού ψιλοκομμένο , σοτάρετε για ακόμη 5 λεπτά μέχρι το ψάρι να βγάλει τα υγρά του.
Βήμα 2
Σουρώστε και επαναφέρετε στο τηγάνι . Προσθέστε τον αρακά, το κάρυ και την πάπρικα, δοκιμάστε το αλάτι και γεμίστε μέχρι τη μέση ατομικά φορμάκια ή ένα πυρέξ για το φούρνο.
Βήμα 3
Ετοιμάστε τον πουρέ πατάτας MAGGI όπως αναγράφετε στις οδηγίες και απλώστε με μια σπάτουλα πάνω από το ψάρι. Πασπαλίστε την τριμμένη φρυγανιά και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα η επιφάνεια της ‘’πίτας ‘’.Αφήστε για 15 λεπτά να πέσει η θερμοκρασία της και σερβίρετε.
Σχόλια 0