Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Πίτσα με τορτίγιες

1
21 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
4 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

1 Ματσάκι
Θυμάρι, φρέσκο
100 mL
Ελαιόλαδο
4 
Πίτες τορτίγιας
250 γρ
Μοτσαρέλα
400 γρ
Ντομάτα κονκασέ

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
569.6 kcal
Υδατάνθρακες
46.09 g
Πρωτεΐνες
26.49 g
Λιπαρά
31.67 g
Εδώδιμες Ίνες
2.58 g
Σάκχαρα
3.7 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

21 λεπτά
Βήμα 1
5 λεπτά
Ανακατεύουμε 2 κ.γ. Maggi Νοστιμιά με 100ml ελαιόλαδο
Βήμα 2
5 λεπτά
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς στον αέρα. Βάζουμε για ένα λεπτό στο φούρνο τις τορτίγιες πασπαλισμένες από λάδι με τη Maggi Νοστιμιά.
Βήμα 3
10 λεπτά
Βγάζουμε από το φούρνο, βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά (και την μισή ποσότητα μπαχαρικού) πάνω στις τορτίγιες και ψήνουμε μέχρι να λιώσουν τα τυριά.
Βήμα 4
1 λεπτά
Σερβίρουμε αμέσως με το υπόλοιπο θυμάρι ή βασιλικό και πασπαλίζουμε και με λίγο ακόμα από το ελαιόλαδο. TIP: Είναι πολύ καλύτερο να ψήσουμε τις τορτίγιες πάνω σε σχάρα με ένα ταψί από κάτω. Έτσι θα ψηθούν πιο ομοιόμορφα και χωρίς να ρουφήξουν πολύ από τη σάλτσα.
Πίτσα με τορτίγιες

Βήμα 1 4

Ανακατεύουμε 2 κ.γ. Maggi Νοστιμιά με 100ml ελαιόλαδο

Πίτσα με τορτίγιες

Βήμα 2 4

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς στον αέρα. Βάζουμε για ένα λεπτό στο φούρνο τις τορτίγιες πασπαλισμένες από λάδι με τη Maggi Νοστιμιά.

Πίτσα με τορτίγιες

Βήμα 3 4

Βγάζουμε από το φούρνο, βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά (και την μισή ποσότητα μπαχαρικού) πάνω στις τορτίγιες και ψήνουμε μέχρι να λιώσουν τα τυριά.

Πίτσα με τορτίγιες

Βήμα 4 4

Σερβίρουμε αμέσως με το υπόλοιπο θυμάρι ή βασιλικό και πασπαλίζουμε και με λίγο ακόμα από το ελαιόλαδο. TIP: Είναι πολύ καλύτερο να ψήσουμε τις τορτίγιες πάνω σε σχάρα με ένα ταψί από κάτω. Έτσι θα ψηθούν πιο ομοιόμορφα και χωρίς να ρουφήξουν πολύ από τη σάλτσα.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη