Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Σουφλέ ζυμαρικών με παντζάρι και μπέικον

0
50 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
6 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 6 εδώ

150 γρ
Τυρί, edam
150 γρ
Μπέικον
0.5 φλιτζάνι
Κρέμα γάλακτος
1 
Αυγό
0.5 κ.γ.
Αλάτι
1 φλιτζάνι
Γάλα
4 
Παντζάρια
500 γρ
Ριγκατόνι
150 γρ
Γκράνα

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
680.01 kcal
Πρωτεΐνες
32.4 g
Λιπαρά
29.21 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

50 λεπτά
Βήμα 1
3 λεπτά
Τυλίξτε με αλουμινόχαρτο τα παντζάρια και ψήστε στον φούρνο για 60 λεπτά. Αφήστε στην άκρη να πέσει λίγο η θερμοκρασία τους και ξεφλουδίστε με ένα μαχαίρι.
Βήμα 2
3 λεπτά
Ρίξτε μέσα στο μίξερ τα παντζάρια και το γάλα, χτυπήστε καλά και μεταφέρετε σε ένα κατσαρολάκι.
Βήμα 3
3 λεπτά
Δώστε μια βράση, ρίξτε τον κύβο λαχανικών Maggi, το μπέικον και τη κρέμα γάλατος. Ανακατέψτε καλά μέχρι να διαλυθεί ο κύβος.
Βήμα 4
3 λεπτά
Βράστε τα ζυμαρικά για 5 λεπτά και στράγγιξε χωρίς να τα κρυώσετε.
Βήμα 5
3 λεπτά
Αδειάστε σε ένα μπολ την κρέμα με το μπέικον και τα παντζάρια, τα ζυμαρικά, το αυγό και το μισό τυρί γκράνα. Ανακατέψτε καλά και μεταφέρετε σε ένα πυρίμαχο σκεύος.
Βήμα 6
35 λεπτά
Πασπαλίστε με το υπόλοιπο τυρί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στο πρόγραμμα αέρα και επάνω αντίσταση για 35 λεπτά.
Σουφλέ ζυμαρικών με παντζάρι και μπέικον

Βήμα 1 6

Τυλίξτε με αλουμινόχαρτο τα παντζάρια και ψήστε στον φούρνο για 60 λεπτά. Αφήστε στην άκρη να πέσει λίγο η θερμοκρασία τους και ξεφλουδίστε με ένα μαχαίρι.

Σουφλέ ζυμαρικών με παντζάρι και μπέικον

Βήμα 2 6

Ρίξτε μέσα στο μίξερ τα παντζάρια και το γάλα, χτυπήστε καλά και μεταφέρετε σε ένα κατσαρολάκι.

Σουφλέ ζυμαρικών με παντζάρι και μπέικον

Βήμα 3 6

Δώστε μια βράση, ρίξτε τον κύβο λαχανικών Maggi, το μπέικον και τη κρέμα γάλατος. Ανακατέψτε καλά μέχρι να διαλυθεί ο κύβος.

Σουφλέ ζυμαρικών με παντζάρι και μπέικον

Βήμα 4 6

Βράστε τα ζυμαρικά για 5 λεπτά και στράγγιξε χωρίς να τα κρυώσετε.

Σουφλέ ζυμαρικών με παντζάρι και μπέικον

Βήμα 5 6

Αδειάστε σε ένα μπολ την κρέμα με το μπέικον και τα παντζάρια, τα ζυμαρικά, το αυγό και το μισό τυρί γκράνα. Ανακατέψτε καλά και μεταφέρετε σε ένα πυρίμαχο σκεύος.

Σουφλέ ζυμαρικών με παντζάρι και μπέικον

Βήμα 6 6

Πασπαλίστε με το υπόλοιπο τυρί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στο πρόγραμμα αέρα και επάνω αντίσταση για 35 λεπτά.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη