Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Σουφλέ ζυμαρικών με παντζάρι και μπέικον

0
50λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
6 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 6 εδώ

150  γρ.
Τυρί, edam
150  γρ.
Μπέικον
0.5  φλιτζάνι
Κρέμα γάλακτος
1 
Αυγό
0.5  κ.γλ.
Αλάτι
1  φλιτζάνι
Γάλα με 3.5% λιπαρά
4 
Παντζάρια
500  γρ.
Ριγκατόνι
150  γρ.
Τυρί, παρμεζάνα, σκληρό

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
690.93 kcal
Υδατάνθρακες
73.73 g
Πρωτεΐνες
32.96 g
Λιπαρά
30.05 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

50 λεπτά
Βήμα 1
3 λεπτά
Τυλίξτε με αλουμινόχαρτο τα παντζάρια και ψήστε στον φούρνο για 60 λεπτά. Αφήστε στην άκρη να πέσει λίγο η θερμοκρασία τους και ξεφλουδίστε με ένα μαχαίρι.
Βήμα 2
3 λεπτά
Ρίξτε μέσα στο μίξερ τα παντζάρια και το γάλα, χτυπήστε καλά και μεταφέρετε σε ένα κατσαρολάκι.
Βήμα 3
3 λεπτά
Δώστε μια βράση,& προσθέστε τον κύβο λαχανικών Maggi, το μπέικον και την κρέμα γάλατος. Ανακατέψτε καλά μέχρι να διαλυθεί ο κύβος.
Βήμα 4
3 λεπτά
Βράστε τα ζυμαρικά για 5 λεπτά και στραγγίξτε χωρίς να τα κρυώσετε.
Βήμα 5
3 λεπτά
Αδειάστε σε ένα μπολ την κρέμα, το μπέικον και τα παντζάρια, τα ζυμαρικά, το αυγό και το ½ τυρί γκράνα. Ανακατέψτε καλά και μεταφέρετε σε ένα πυρίμαχο σκεύος.
Βήμα 6
35 λεπτά
Πασπαλίστε με το υπόλοιπο τυρί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στο πρόγραμμα αέρα και επάνω αντίσταση για 35 λεπτά.
Σουφλέ ζυμαρικών με παντζάρι και μπέικον

Βήμα 1 6

Βήμα 1 Βήμα 1 Βήμα 1

Τυλίξτε με αλουμινόχαρτο τα παντζάρια και ψήστε στον φούρνο για 60 λεπτά. Αφήστε στην άκρη να πέσει λίγο η θερμοκρασία τους και ξεφλουδίστε με ένα μαχαίρι.

Σουφλέ ζυμαρικών με παντζάρι και μπέικον

Βήμα 2 6

Βήμα 2 Βήμα 2

Ρίξτε μέσα στο μίξερ τα παντζάρια και το γάλα, χτυπήστε καλά και μεταφέρετε σε ένα κατσαρολάκι.

Σουφλέ ζυμαρικών με παντζάρι και μπέικον

Βήμα 3 6

Βήμα 3

Δώστε μια βράση,& προσθέστε τον κύβο λαχανικών Maggi, το μπέικον και την κρέμα γάλατος. Ανακατέψτε καλά μέχρι να διαλυθεί ο κύβος.

Σουφλέ ζυμαρικών με παντζάρι και μπέικον

Βήμα 4 6

Βήμα 4 Βήμα 4

Βράστε τα ζυμαρικά για 5 λεπτά και στραγγίξτε χωρίς να τα κρυώσετε.

Σουφλέ ζυμαρικών με παντζάρι και μπέικον

Βήμα 5 6

Βήμα 5 Βήμα 5

Αδειάστε σε ένα μπολ την κρέμα, το μπέικον και τα παντζάρια, τα ζυμαρικά, το αυγό και το ½ τυρί γκράνα. Ανακατέψτε καλά και μεταφέρετε σε ένα πυρίμαχο σκεύος.

Σουφλέ ζυμαρικών με παντζάρι και μπέικον

Βήμα 6 6

Βήμα 6 Βήμα 6

Πασπαλίστε με το υπόλοιπο τυρί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στο πρόγραμμα αέρα και επάνω αντίσταση για 35 λεπτά.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη