Κόψτε σε φέτες πάχους περίπου 1 εκατοστού το τυρί και βάλτε μέσα σε ένα μπολ με παγωμένο νερό. Σκοπός να πέσει η θερμοκρασία του έτσι ώστε όταν μπει στο τηγάνι να έχει χρόνο η κρούστα του να γίνει τραγανή πριν το τυρί λιώσει.
Σε ένα μικρότερο μπολ βάλτε το αλεύρι, το καλαμποκάλευρο και την Maggi Nοστιμιά και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
Βήμα 2
2 λεπτά
Τοποθετήστε ένα τηγανάκι σε μέτριας έντασης εστία και ρίξτε ελαιόλαδο τόσο όσο να σκεπάζεται το τυρί όταν το βάλετε. Ζεστάνετε το λάδι και ξεκινήστε τη διαδικασία.
Περάστε το τυρί από το αλεύρι, ξαναρίξτε το στο νερό στιγμιαία, ξαναπεράστε από το αλεύρι και, τέλος, πάλι από το νερό.
Βήμα 3
10 λεπτά
Ρίξτε στο τηγάνι και τηγανίστε μέχρι να πάρει έντονο χρυσό χρώμα.
Μεταφέρετε το τυρί σαγανάκι σε απορροφητικό χαρτί για 1 λεπτό και σερβίρετε σε πιάτο μαζί με το λεμόνι κομμένο σε κούπες.