Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές Συνταγές
  • Άρθρα Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις; Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Τυρόπιτα
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Τυρόπιτα

Τυρόπιτα

(0)
145 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

10 μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 10

ingredient_quantity
recipe ingredient
400  γρ.
Αλεύρι
150  mL
Νερό
2  κ.γλ.
Αλάτι
1  κ.σ.
Ξύδι
150  γρ.
Σκληρό τυρί τριμμένο
100  γρ.
Φέτα
100  γρ.
Τυρί, edam
2  κ.σ.
MAGGI Νοστιμιά
0.33  κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
250  γρ.
Γιαούρτι
3  κ.σ.
Ελαιόλαδο
150  γρ.
Ανθότυρο
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
33.9 g
Ενέργεια
385.3 kcal
Λιπαρά
20.5 g
Εδώδιμες Ίνες
1.2 g
Πρωτεΐνες
15.7 g
Σάκχαρα
2.6 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

145 λεπτά
  • Βήμα 1

    60 λεπτά
    Βάλτε όλα τα υλικά για την ζύμη, δηλαδή το αλεύρι, το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το ξύδι και το νερό, σε ένα μπολ και ζυμώστε μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο ζυμάρι. Tυλίξτε με μεμβράνη και ξεκουράστε στο ψυγείο για 1 ώρα.
  • Βήμα 2

    10 λεπτά
    Σε ένα δεύτερο μπολ ρίξτε τα υλικά για την γέμιση, δηλαδή τα τυριά, το πιπέρι και τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ, και με ένα πιρούνι ανακατέψτε μέχρι να «σπάσουν» τα τυριά .
  • Βήμα 3

    15 λεπτά
    Βγάλτε την ζύμη από το ψυγείο και κόψτε σε 2 ίσα μέρη . Ανοίξτε την ζύμη σε αλευρωμένο πάγκο σε μέγεθος 3 εκατοστά μεγαλύτερο από το ταψί που θα χρησιμοποιήσετε . Λαδώστε το ταψί και στρώστε το πρώτο φύλλο. Αδειάστε την γέμιση , απλώστε ομοιόμορφά και σκεπάστε με το δεύτερο φύλλο . Τυλίξτε μαζί τις άκρες από τα δυο φύλλα και λαδώστε την επιφάνεια της πίτας.
  • Βήμα 4

    60 λεπτά
    Ανοίξτε τρύπες με ένα μαχαίρι για να μην φουσκώσει στο ψήσιμο και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ο βαθμούς για 60 λεπτά .
Τυρόπιτα

Βήμα 1 4

Βήμα 1 Βήμα 1

Βάλτε όλα τα υλικά για την ζύμη, δηλαδή το αλεύρι, το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το ξύδι και το νερό, σε ένα μπολ και ζυμώστε μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο ζυμάρι. Tυλίξτε με μεμβράνη και ξεκουράστε στο ψυγείο για 1 ώρα.

Τυρόπιτα

Βήμα 2 4

Βήμα 2 Βήμα 2

Σε ένα δεύτερο μπολ ρίξτε τα υλικά για την γέμιση, δηλαδή τα τυριά, το πιπέρι και τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ, και με ένα πιρούνι ανακατέψτε μέχρι να «σπάσουν» τα τυριά .

Τυρόπιτα

Βήμα 3 4

Βήμα 3 Βήμα 3

Βγάλτε την ζύμη από το ψυγείο και κόψτε σε 2 ίσα μέρη . Ανοίξτε την ζύμη σε αλευρωμένο πάγκο σε μέγεθος 3 εκατοστά μεγαλύτερο από το ταψί που θα χρησιμοποιήσετε . Λαδώστε το ταψί και στρώστε το πρώτο φύλλο. Αδειάστε την γέμιση , απλώστε ομοιόμορφά και σκεπάστε με το δεύτερο φύλλο . Τυλίξτε μαζί τις άκρες από τα δυο φύλλα και λαδώστε την επιφάνεια της πίτας.

Τυρόπιτα

Βήμα 4 4

Βήμα 4

Ανοίξτε τρύπες με ένα μαχαίρι για να μην φουσκώσει στο ψήσιμο και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ο βαθμούς για 60 λεπτά .

Συνταγή ως PDF

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Εικόνες

You can select up to 6 media items (6 left).

4 + 1 =
Please fill the captcha field

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Φίλοι
  • Εύκολο
  • Ορεκτικό
  • Κύριο πιάτο
  • Πηγή πρωτεϊνών
  • Κορυφαίο πιάτο
  • Οικογενειακά γεύματα
  • Χαμηλή ζάχαρη

Βρείτε περισσότερες συνταγές

Show more recipes

  • Τυροπιτάκια

    Τυροπιτάκια

    40 λεπτά Εύκολη

Show more recipes

  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης