-
Βήμα 1
2 λεπτά
Βάλτε σε δυνατή φωτιά ένα τηγάνι να κάψει.
-
Βήμα 2
1 λεπτά
Βάλτε τις γαρίδες σας στον πάγκο και ρίξτε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, αλάτι & πιπέρι και ρίξτε τις στο καυτό τηγάνι.
-
Βήμα 3
4 λεπτά
Αφήστε τις 2 λεπτά να πάρουν χρώμα και γυρίστε τις από την άλλη πλευρά. Αφήστε τις για άλλα 1-2 λεπτά και αφαιρέστε τις από το τηγάνι.
-
Βήμα 4
2 λεπτά
Ρίξτε άλλες 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο στο ίδιο τηγάνι. Ψιλοκόψτε το σκόρδο και ρίξτε το στο τηγάνι.
-
Βήμα 5
2 λεπτά
Κόψτε σε λεπτές φέτες τις πιπεριές και ρίξτε τις στο τηγάνι.
-
Βήμα 6
2 λεπτά
Ψιλοκόψτε το τζίντζερ και προσθέστε το στο τηγάνι.
-
Βήμα 7
1 λεπτά
Ανακατέψτε συνεχόμενα με τη βοήθεια μιας ξύλινης κουτάλας.
-
Βήμα 8
1 λεπτά
Σβήστε με το μπράντυ.
-
Βήμα 9
3 λεπτά
Προσθέστε τις τριμμένες τομάτες και αφήστε τις για 3 λεπτά μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους.
-
Βήμα 10
1 λεπτά
Στη συνέχεια προσθέστε τα μύδια και τα κυδώνια.
-
Βήμα 11
5 λεπτά
Χαμηλώστε τη φωτιά, καπακώστε και περιμένετε 4-5 λεπτά να ανοίξουν τα όστρακα.
-
Βήμα 12
2 λεπτά
Παράλληλα, κόψτε το σουρίμι σε μικρά κυβάκια του 1 εκ.
-
Βήμα 13
2 λεπτά
Ψιλοκόψτε 1-2 πιπεριές και πάρτε το ξύσμα από το λάιμ.
-
Βήμα 14
1 λεπτά
Βγάλτε το καπάκι και προσθέστε τον κύβο κότας Maggi.
-
Βήμα 15
3 λεπτά
Ανακατέψτε με τη βοήθεια της ξύλινης κουτάλας και μόλις λιώσει προσθέστε το σουρίμι, το ξύσμα λάιμ, τις πιπεριές, τον χυμό από 2 λάιμ, τις γαρίδες και τέλος τα λιγκουίνι.
-
Βήμα 16
1 λεπτά
Κόψτε τον κόλιανδρο με τα χέρια σας και ρίξτε τον στο τηγάνι.
-
Βήμα 17
1 λεπτά
Ανακατέψτε και σερβίρετε στο πιάτο.
-
Βήμα 18
1 λεπτά
Η μακαρονάδα με θαλασσινά σερβίρεται με λίγο ελαιόλαδο, κυδωνάτες φέτες από 1 λάιμ και λίγο αλάτι.
what is viagra with dapoxetine