Τοποθετήστε μια κατσαρόλα με 1,5 λίτρο νερό σε δυνατή φωτιά.
Βήμα 2
25 λεπτά
Ρίξτε μέσα τα κρεμμύδια χοντροκομμένα μαζί με τη δάφνη και όταν πάρει βράση βάλτε το στήθος και τα μπούτια κοτόπουλο, προσθέστε τους κύβους λαχανικών MAGGI και βράστε για 25 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Βήμα 3
1 λεπτά
Αποσύρετε το κρέας , αφήστε το να κρυώσει και διαλύστε το με τα χέρια σας τραβώντας το με την φορά των ινών του.
Βήμα 4
5 λεπτά
Λαδώστε ένα ταψί τετράγωνο ή στρογγυλό διαμέτρου 20 περίπου εκατοστών και στρώστε το πρώτο φύλλο , λαδώστε ξανά και επαναλάβετε τη διαδικασία με 5 φύλλα αν είναι χοντρό το φύλλο και με 8 αν είναι φύλλο κρούστας.
Βήμα 5
3 λεπτά
Ρίξτε μέσα το ρύζι και 4 φορές την ποσότητα αυτού από τον βραστό ζωμό κότας, προσθέστε το κοτόπουλο και τυλίξτε τα φύλλα που περισσεύουν έξω από το ταψί για να δημιουργηθεί η κόρα της πίτας.
Βήμα 6
50 λεπτά
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα και αντίσταση από κάτω μέχρι το ρύζι να τραβήξει όλα τα υγρά και το φύλο να πάρει έντονο χρυσό χρώμα.
Βήμα 1
6
Τοποθετήστε μια κατσαρόλα με 1,5 λίτρο νερό σε δυνατή φωτιά.
Βήμα 2
6
Ρίξτε μέσα τα κρεμμύδια χοντροκομμένα μαζί με τη δάφνη και όταν πάρει βράση βάλτε το στήθος και τα μπούτια κοτόπουλο, προσθέστε τους κύβους λαχανικών MAGGI και βράστε για 25 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Βήμα 3
6
Αποσύρετε το κρέας , αφήστε το να κρυώσει και διαλύστε το με τα χέρια σας τραβώντας το με την φορά των ινών του.
Βήμα 4
6
Λαδώστε ένα ταψί τετράγωνο ή στρογγυλό διαμέτρου 20 περίπου εκατοστών και στρώστε το πρώτο φύλλο , λαδώστε ξανά και επαναλάβετε τη διαδικασία με 5 φύλλα αν είναι χοντρό το φύλλο και με 8 αν είναι φύλλο κρούστας.
Βήμα 5
6
Ρίξτε μέσα το ρύζι και 4 φορές την ποσότητα αυτού από τον βραστό ζωμό κότας, προσθέστε το κοτόπουλο και τυλίξτε τα φύλλα που περισσεύουν έξω από το ταψί για να δημιουργηθεί η κόρα της πίτας.
Βήμα 6
6
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα και αντίσταση από κάτω μέχρι το ρύζι να τραβήξει όλα τα υγρά και το φύλο να πάρει έντονο χρυσό χρώμα.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0