Καθαρίστε και κόψτε την κολοκύθα σε μεγάλα κομμάτια, απλώστε τα σε ένα ταψί, αλατίστε και ψήστε για 25 λεπτά στον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Βήμα 2
5 λεπτά
Σε μια κατσαρόλα βάλτε 1,5 λίτρο νερό, ρίξτε τον Ζωμό Κότας MAGGI και αφήστε να πάρει μια βράση.
Βήμα 3
5 λεπτά
Παράλληλα σε μια δεύτερη κατσαρόλα ρίξτε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι με το σκόρδο ψιλοκομμένα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαραθεί το κρεμμύδι.
Βήμα 4
2 λεπτά
Προσθέστε το ρύζι, καβουρδίστε για 2 λεπτά και ρίξτε την κολοκύθα ψιλοκομμένη.
Βήμα 5
1 λεπτά
Ξεκινήστε να ρίχνετε τον βραστό ζωμό κουταλιά κουταλιά, φροντίζοντας το φαγητό να μην είναι πολύ στεγνό αλλά ούτε και πολύ υγρό, μέχρι να μαγειρευτεί το ρύζι.
Βήμα 6
5 λεπτά
Ανακατεύετε συνέχεια για να χυλώσει το φαγητό. Όταν το ρύζι είναι πλέον μαγειρεμένο και στην κατσαρόλα δεν έχετε πολλή υγρασία, αποσύρετε από τη εστία και ρίξτε μέσα τα μυρώνια ψιλοκομμένα, το ξύσμα λάιμ, το τυρί και το βούτυρο.
Βήμα 7
1 λεπτά
Ανακατέψτε καλά και το ριζότο κολοκύθας με μυρώνια και λάιμ είναι έτοιμο για άμεσο σερβίρισμα.
Βήμα 1
7
Καθαρίστε και κόψτε την κολοκύθα σε μεγάλα κομμάτια, απλώστε τα σε ένα ταψί, αλατίστε και ψήστε για 25 λεπτά στον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Βήμα 2
7
Σε μια κατσαρόλα βάλτε 1,5 λίτρο νερό, ρίξτε τον Ζωμό Κότας MAGGI και αφήστε να πάρει μια βράση.
Βήμα 3
7
Παράλληλα σε μια δεύτερη κατσαρόλα ρίξτε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι με το σκόρδο ψιλοκομμένα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαραθεί το κρεμμύδι.
Βήμα 4
7
Προσθέστε το ρύζι, καβουρδίστε για 2 λεπτά και ρίξτε την κολοκύθα ψιλοκομμένη.
Βήμα 5
7
Ξεκινήστε να ρίχνετε τον βραστό ζωμό κουταλιά κουταλιά, φροντίζοντας το φαγητό να μην είναι πολύ στεγνό αλλά ούτε και πολύ υγρό, μέχρι να μαγειρευτεί το ρύζι.
Βήμα 6
7
Ανακατεύετε συνέχεια για να χυλώσει το φαγητό. Όταν το ρύζι είναι πλέον μαγειρεμένο και στην κατσαρόλα δεν έχετε πολλή υγρασία, αποσύρετε από τη εστία και ρίξτε μέσα τα μυρώνια ψιλοκομμένα, το ξύσμα λάιμ, το τυρί και το βούτυρο.
Βήμα 7
7
Ανακατέψτε καλά και το ριζότο κολοκύθας με μυρώνια και λάιμ είναι έτοιμο για άμεσο σερβίρισμα.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0