-
Βήμα 1
7 λεπτά
Τοποθετήστε ένα μικρό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε με ελάχιστο ελαιόλαδο την πανσέτα ψιλοκομμένη μέχρι να γίνει τραγανή. Αφήστε στην άκρη για 5 λεπτά να πέσει η θερμοκρασία της.
-
Βήμα 2
5 λεπτά
Στον κάδο του μίξερ σπάστε τα αυγά και ρίξτε όλα τα υλικά για την μαγιονέζα εκτός από το ηλιέλαιο, δηλαδή την καπνιστή πανσέτα, τον χυμό από ένα λεμόνι, 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα, 1 κουταλιά της σούπας ξύδι λευκό, 1 κουταλιά της σούπας νοστιμιά MAGGI, αλάτι και πιπέρι. Χτυπήστε το μείγμα και παράλληλα σιγά-σιγά προσθέτετε το ηλιέλαιο μέχρι να δημιουργηθεί μια παχύρευστη μαγιονέζα.
-
Βήμα 3
2 λεπτά
Δοκιμάστε το αλάτι & την οξύτητα και μεταφέρετε στο ψυγείο μέχρι να συνθέσετε τα σάντουιτς.
-
Βήμα 4
8 λεπτά
Τοποθετήστε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και με λίγο ελαιόλαδο σοτάρετε το φιλέτο (καθαρό από κόκκαλο και λίπος) από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα.
-
Βήμα 5
40 λεπτά
Μεταφέρετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς Κελσίου για 35 λεπτά. Βγάλτε το κρέας από το φούρνο και αφήστε να ξεκουραστεί για τουλάχιστον 5 λεπτά πριν το κόψετε.
-
Βήμα 6
5 λεπτά
Τέλος, σε ένα τηγανάκι σοτάρετε ελαφριά με ελάχιστο ελαιόλαδο τα μανιτάρια (κομμένα σε λεπτές λωρίδες) μέχρι να μαραθούν. Πασπαλίστε με 1 κουταλάκι του γλυκού Νοστιμιά MAGGI και αφήστε στην άκρη.
-
Βήμα 7
13 λεπτά
Ζεστάνετε για 10 λεπτά στο φούρνο τα ψωμάκια, αποσύρετε και κόψτε στη μέση. Απλώστε από 1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα, μαρούλι σε χοντρά κομμάτια, το κρέας κομμένο σε πολύ λεπτές λωρίδες, το τυρί και, τέλος, τα μανιτάρια.