Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Αρνάκι σε σάλτσα μπάρμπεκιου

0
100λεπτά
Δύσκολη

Συστατικά

-
6 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 6 εδώ

1000 γρ.
Αρνάκι
6 κ.σ.
Σάλτσα, μπάρμπεκιου
2 
Κρεμμύδι
1 
Σκελίδα σκόρδο
2 κ.σ.
Θυμάρι, φρέσκο
3 κ.σ.
Ελαιόλαδο
500 γρ.
Πατάτες baby

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
663.05 kcal
Υδατάνθρακες
30.41 g
Πρωτεΐνες
30.46 g
Λιπαρά
46.32 g
Εδώδιμες Ίνες
3.14 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

100 λεπτά
Βήμα 1
5 λεπτά
Σε μια στενή κατσαρόλα ρίξτε 3 κ.σ ελαιόλαδο και τοποθετήστε σε δυνατή φωτιά. Όταν κάψει το λάδι σοτάρετε το αρνάκι, γυρνώντας το με μια τσιμπίδα μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα από όλες τις πλευρές.
Βήμα 2
5 λεπτά
Ρίξτε μέσα το κρεμμύδι και το σκόρδο και όταν μαραθούν προσθέστε μισό ποτήρι νερό και την σάλτσα μπάρμπεκιου.
Βήμα 3
90 λεπτά
Βάλτε το καπάκι χαμηλώστε την ένταση της φωτιάς στο ελάχιστο και μαγειρέψτε για μια ώρα. Στη συνέχεια ρίξτε τα υπόλοιπα υλικά, τις πατάτες κομμένες στην μέση ή στα τέσσερα αν είναι πολύ μεγάλες, το θυμάρι και τον κύβο λαχανικών. Ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί ο κύβος και μαγειρέψτε για ακόμη 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το αρνάκι. Αποσύρετε από την εστία και αφήστε σκεπασμένο το φαγητό για 10 λεπτά πριν σερβίρετε.
Αρνάκι σε σάλτσα μπάρμπεκιου

Βήμα 1 3

Βήμα 1

Σε μια στενή κατσαρόλα ρίξτε 3 κ.σ ελαιόλαδο και τοποθετήστε σε δυνατή φωτιά. Όταν κάψει το λάδι σοτάρετε το αρνάκι, γυρνώντας το με μια τσιμπίδα μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα από όλες τις πλευρές.

Αρνάκι σε σάλτσα μπάρμπεκιου

Βήμα 2 3

Βήμα 2

Ρίξτε μέσα το κρεμμύδι και το σκόρδο και όταν μαραθούν προσθέστε μισό ποτήρι νερό και την σάλτσα μπάρμπεκιου.

Αρνάκι σε σάλτσα μπάρμπεκιου

Βήμα 3 3

Βήμα 3

Βάλτε το καπάκι χαμηλώστε την ένταση της φωτιάς στο ελάχιστο και μαγειρέψτε για μια ώρα. Στη συνέχεια ρίξτε τα υπόλοιπα υλικά, τις πατάτες κομμένες στην μέση ή στα τέσσερα αν είναι πολύ μεγάλες, το θυμάρι και τον κύβο λαχανικών. Ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί ο κύβος και μαγειρέψτε για ακόμη 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το αρνάκι. Αποσύρετε από την εστία και αφήστε σκεπασμένο το φαγητό για 10 λεπτά πριν σερβίρετε.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη