Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Γεμιστά με πλιγούρι

0
75 λεπτά
Δύσκολη

Συστατικά

-
5 Μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 5 εδώ

2 
Ντομάτες
2 
Πράσινες πιπεριές
2 μεγάλο
Κολοκυθάκια
2 
Μελιτζάνες
500 γρ.
Πλιγούρι
3 κ.σ.
Δυόσμος
10 Μικρά
Τοματίνια
1 Κλωνάρι
Δεντρολίβανο, φρέσκο
2 κ.σ.
Θυμάρι, φρέσκο
4 κ.σ.
Ελαιόλαδο
0.5 κ.γλ.
Αλάτι

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
499.52 kcal
Υδατάνθρακες
87.39 g
Πρωτεΐνες
14.06 g
Λιπαρά
14.41 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

75 λεπτά
Βήμα 1
15 λεπτά
Κόψτε "καπάκια" από το επάνω μέρος των λαχανικών και με ένα κουταλάκι ή εργαλείο παριζιέν αδειάστε προσεχτικά το εσωτερικό τους, ψιλοκόψτε ό,τι σας έμεινε και βάλτε σε ένα μπολ, ρίξτε μέσα 2 κ.σ ελαιόλαδο, το θυμάρι, τον δυόσμο (ψιλοκομμένο), τα τοματίνια κομμένα στα 4 και αλάτι
Βήμα 2
15 λεπτά
Ρίξτε σε μια κατσαρόλα 1 λίτρο νερό μαζί με τον κύβο λαχανικών MAGGI και δώστε μια βράση, προσθέστε το πλιγούρι και μαγειρέψτε για 5 λεπτά, σουρώστε και μεταφέρετε το μέσα στο μπολ με τα μυρωδικά και τα ψιλοκομμένα λαχανικά (κρατήστε μια μικρή ποσότητα από το νερό για να προσθέσετε στα γεμιστά πριν το ψήσιμο).
Βήμα 3
10 λεπτά
Ανακατέψτε καλά, ελέγξτε το αλάτι και γεμίστε τα λαχανικά.
Βήμα 4
5 λεπτά
Προσθέστε προσεχτικά σε κάθε ένα από τα γεμιστά 2 κ.σ από το νερό που κρατήσατε και μια κ.γλ ελαιόλαδο, βάλτε τα καπάκια και στριμώξτε τα γεμιστά σε ένα ταψί για το φούρνο, ρίξτε μισό ποτήρι νερό και το κλωνάρι από το δεντρολίβανο και σκεπάστε με λαδόκολλα.
Βήμα 5
30 λεπτά
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
Γεμιστά με πλιγούρι

Βήμα 1 5

Κόψτε "καπάκια" από το επάνω μέρος των λαχανικών και με ένα κουταλάκι ή εργαλείο παριζιέν αδειάστε προσεχτικά το εσωτερικό τους, ψιλοκόψτε ό,τι σας έμεινε και βάλτε σε ένα μπολ, ρίξτε μέσα 2 κ.σ ελαιόλαδο, το θυμάρι, τον δυόσμο (ψιλοκομμένο), τα τοματίνια κομμένα στα 4 και αλάτι

Γεμιστά με πλιγούρι

Βήμα 2 5

Ρίξτε σε μια κατσαρόλα 1 λίτρο νερό μαζί με τον κύβο λαχανικών MAGGI και δώστε μια βράση, προσθέστε το πλιγούρι και μαγειρέψτε για 5 λεπτά, σουρώστε και μεταφέρετε το μέσα στο μπολ με τα μυρωδικά και τα ψιλοκομμένα λαχανικά (κρατήστε μια μικρή ποσότητα από το νερό για να προσθέσετε στα γεμιστά πριν το ψήσιμο).

Γεμιστά με πλιγούρι

Βήμα 3 5

Ανακατέψτε καλά, ελέγξτε το αλάτι και γεμίστε τα λαχανικά.

Γεμιστά με πλιγούρι

Βήμα 4 5

Προσθέστε προσεχτικά σε κάθε ένα από τα γεμιστά 2 κ.σ από το νερό που κρατήσατε και μια κ.γλ ελαιόλαδο, βάλτε τα καπάκια και στριμώξτε τα γεμιστά σε ένα ταψί για το φούρνο, ρίξτε μισό ποτήρι νερό και το κλωνάρι από το δεντρολίβανο και σκεπάστε με λαδόκολλα.

Γεμιστά με πλιγούρι

Βήμα 5 5

Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη