Αυτό το πιάτο έγινε για 2
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Κόψτε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε φέτες και τα κολοκύθια σε μισοφέγγαρα.
Βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά με ελαιόλαδο.
Σωτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο με 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη για 10-15 λεπτά μέχρι να καραμελώσουν.
Προσθέστε τα κολοκυθάκια και σωτάρετε για άλλα 3-5 λεπτά.
Προσθέστε τις σταφίδες και την κάπαρη.
Σβήστε με το ξύδι.
Ρίξτε στο τηγάνι την τομάτα κονκασέ, τον MAGGI κύβο λαχανικών και το νερό.
Σιγοβράστε για 10-15 λεπτά.
Προσθέστε τα σπαγγέτι στο τηγάνι και ανακατέψτε.
Σερβίρετε την μακαρονάδα καπονάτα με θυμάρι φρέσκο, ελαιόλαδο και πιπέρι.