Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Μακαρονάδα με πέστο

0
35 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
4 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

50 γρ.
Φρέσκος βασιλικός
1.5 
Σκελίδα σκόρδο
50 γρ.
Κουκουνάρι
2 κ.σ.
Παρμεζάνα τριμμένη
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
0.5 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
250 γρ.
Πένες
6 κ.σ.
Ελαιόλαδο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
517.54 kcal
Υδατάνθρακες
49.54 g
Πρωτεΐνες
11.08 g
Λιπαρά
31.28 g
Εδώδιμες Ίνες
2.75 g
Σάκχαρα
2.18 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

35 λεπτά
Βήμα 1
10 λεπτά
Εκτέλεση για το πέστο: Βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από την παρμεζάνα, στο multi και χτυπάμε καλά μέχρι να γίνει πολτός όλο το μείγμα. Στο τέλος προσθέτουμε την παρμεζάνα και χτυπάμε λίγο ακόμα.
Βήμα 2
15 λεπτά
Εκτέλεση για τα ζυμαρικά: Παράλληλα σε μπόλικο νερό βράζουμε τις πένες σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Σουρώνουμε και κρατάμε και λίγο νερό από αυτό στο οποίο έβρασαν τα μακαρόνια. Αδειάζουμε τα ζυμαρικά πίσω στην κατσαρόλα και προσθέτουμε το πέστο. Ανακατεύουμε καλά με μια ξύλινη κουτάλα και αν χρειαστεί προσθέτουμε και λίγο από το νερό που κρατήσαμε ώστε να κάνουμε μια ωραία σάλτσα.
Βήμα 3
10 λεπτά
Σερβίρουμε με μπόλικη παρμεζάνα σε φλοίδες και αν θέλουμε επιπλέον κουκουνάρι και φύλλα βασιλικού.
Μακαρονάδα με πέστο

Βήμα 1 3

Εκτέλεση για το πέστο: Βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από την παρμεζάνα, στο multi και χτυπάμε καλά μέχρι να γίνει πολτός όλο το μείγμα. Στο τέλος προσθέτουμε την παρμεζάνα και χτυπάμε λίγο ακόμα.

Μακαρονάδα με πέστο

Βήμα 2 3

Εκτέλεση για τα ζυμαρικά: Παράλληλα σε μπόλικο νερό βράζουμε τις πένες σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Σουρώνουμε και κρατάμε και λίγο νερό από αυτό στο οποίο έβρασαν τα μακαρόνια. Αδειάζουμε τα ζυμαρικά πίσω στην κατσαρόλα και προσθέτουμε το πέστο. Ανακατεύουμε καλά με μια ξύλινη κουτάλα και αν χρειαστεί προσθέτουμε και λίγο από το νερό που κρατήσαμε ώστε να κάνουμε μια ωραία σάλτσα.

Μακαρονάδα με πέστο

Βήμα 3 3

Σερβίρουμε με μπόλικη παρμεζάνα σε φλοίδες και αν θέλουμε επιπλέον κουκουνάρι και φύλλα βασιλικού.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη