Μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας
40λεπτά
Εύκολη
1
Κρεμμύδι
2
Σκελίδες σκόρδο (τριμμένες)
1 κύβος
100 γρ.
Παρμεζάνα τριμμένη
1 Ματσάκι
Μαΐντανός, φρέσκος
2 κ.σ.
Ελαιόλαδο
0.33 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
500 γρ.
Ντομάτες
1 κ.σ.
Πελτές ντομάτας
400 γρ.
Μακαρόνια
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
580.24 kcal
Υδατάνθρακες
88.64 g
Πρωτεΐνες
22.22 g
Λιπαρά
16.85 g
Εδώδιμες Ίνες
13.66 g
Σάκχαρα
9.77 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
40 λεπτά
Βήμα 1
Βάλτε τα μακαρόνια να βράσουν σε καυτό νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μείον ένα λεπτό.
Βήμα 2
Όταν είναι έτοιμα, σουρώστε τα φυλάσσοντας λίγο από το νερό που έβρασαν. Κρατήστε τα μακαρόνια ζεστά αφού τα ανακατέψετε με λίγο ελαιόλαδο.
Βήμα 3
Παράλληλα, σε μια πλατιά και ρηχή κατσαρόλα σοτάρετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το σκόρδο με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο για μερικά λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμύδια.
Βήμα 4
Ρίξτε τον πελτέ ντομάτας και σοτάρετε για 1 λεπτό ακόμα. Στη συνέχεια, προσθέστε τις ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες και τον κύβο κότας MAGGI και βράστε για 10-15 λεπτά μέχρι να εξατμιστούν τα πολλά υγρά
Βήμα 5
Δοκιμάστε και αν χρειάζεται προσθέστε λίγο πιπέρι.
Βήμα 6
Όταν είναι έτοιμη η σάλτσα, ρίξτε τα μακαρόνια μέσα και ανακατέψτε καλά εκτός φωτιάς. Πασπαλίστε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και παρμεζάνα και σερβίρετε αμέσως με έξτρα παρμεζάνα και πιπέρι.
Σχόλια 0