Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Ανάβουμε το φούρνο στη λειτουργία γκριλ και ετοιμάζουμε ένα ρηχό ταψί του φούρνου καλύπτοντάς το με λαδόκολλα.
Λαδώνουμε ελαφρά τα κλαδάκια από το θυμάρι και τα στρώνουμε πάνω στο ταψί.
Καθαρίζουμε με ένα πανί ή ένα πινέλο τα μανιτάρια από τα χώματα και τα ξεχωρίζουμε μεταξύ τους. Τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα μπολ στο οποίο έχουμε βάλει το μισό ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. και στη συνέχεια, τα τοποθετούμε πάνω στο ταψάκι προσεκτικά.
Βάζουμε το ταψάκι στο φούρνο και ψήνουμε στην ψηλή σκάλα για 15 λεπτά γυρίζοντάς τα μια φορά ενδιάμεσα.
Αφαιρούμε από το ταψί και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Χτυπάμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο με το ξύδι, τη Νοστιμιά MAGGI, πιπέρι, τα φρέσκα μυρωδικά, το σκόρδο και τους σπόρους του μάραθου και το μείγμα αυτό το ρίχνουμε στα μανιτάρια μας.
Τα ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε τα μανιτάρια πλευρώτους γαρνιρισμένα με μαϊντανό σε μια πιατέλα. TIP: Φυσικά, αν έχουμε τη δυνατότητα, θα μπορούσαμε να τα ψήσουμε και στη σχάρα αν έχουμε ψησταριά με κάρβουνα. Θα είναι ακόμα πιο νόστιμα!