Αυτό το πιάτο έγινε για 5
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και σοτάρετε με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο τα χοντροκομμένα κρεμμύδια μέχρι να μαραθούν.
Στη συνέχεια προσθέστε το σέλερι και το καρότο χοντροκομμένα.
Χαμηλώστε στη μέση την ένταση της εστίας και συνεχίστε το σοτάρισμα μέχρι να μαραθούν τα λαχανικά.
Ρίξτε μέσα την πάστα τομάτας και όταν αρχίσει να ‘’πιάνει’’ στον πάτο της κατσαρόλας σβήστε με το κρασί. Αφήστε για 5 λεπτά και βάλτε τις τομάτες χοντροκομμένες.
Παράλληλα σε ένα τηγάνι και σε δυνατή φωτιά σοτάρετε με λίγο ελαιόλαδο το μοσχάρι (καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια περίπου 4 εκατοστών) σε δόσεις (για να μην πέφτει η θερμοκρασία του τηγανιού) μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα. Μεταφέρετε απευθείας στην κατσαρόλα με τα λαχανικά.
Όταν έχετε πλέον σοτάρει το μοσχάρι προσθέστε νερό στην κατσαρόλα μέχρι να σκεπαστεί το κρέας. Ρίξτε τους κύβους βοδινού MAGGI και χαμηλώστε την εστία.
Μαγειρέψτε για 2 ώρες μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
Τέλος, αποσύρετε το κρέας από την κατσαρόλα και στραγγίξτε τη σάλτσα από τα λαχανικά. Επαναφέρετε στη κατσαρόλα το μοσχάρι μαζί με τη σάλτσα του.
Τοποθετήστε προσεκτικά στην κατσαρόλα τα μανιτάρια και αν χρειαστεί συμπληρώστε ελάχιστο νερό. Μαγειρέψτε με καπάκι για ακόμη 10 λεπτά μέχρι να μαγειρευτούν τα μανιτάρια και σερβίρετε με πουρέ πατάτας ή ρύζι.