Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Μπριζόλα μοσχαρίσια

0
130 λεπτά
Δύσκολη

Συστατικά

-
4 Μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

1000 γρ
Κόντρα φιλέτο μόσχου
1 κ.γ.
Ζωικό βούτυρο
5 Μικρά
Τοματίνια
260 γρ
Κέτσαπ
1 κ.σ.
Σάλτσα σόγιας
1 κ.σ.
Σάλτσα, worcestershire
0.5 κ.γ.
Κύμινο
0.5 
Λεμόνι χυμός
1 κ.γ.
Πάπρικα καπνιστή
1 κ.γ.
Μέλι
1 
Σκελίδα σκόρδο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Λίπη
8.32 g
Πρωτεΐνη
56.56 g
Υδατάνθρακες
17.39 g
Ενέργεια
385.43 kcal
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

130 λεπτά
Βήμα 1
110 λεπτά
Βάλτε όλα τα υλικά για τη bbq, δηλαδή την κέτσαπ, τη σάλτσα σόγιας, τη σάλτσας Worcester, το κύμινο, το χυμό λεμονιού, την πάπρικα, το μέλι και το σκόρδο στο μίξερ και χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθούν, μεταφέρετε σε ένα μπολ, σκεπάστε με μεμβράνη και βάλτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
Βήμα 2
2 λεπτά
Κόψτε τις μπριζόλες σε μερίδες και αφήστε εκτός ψυγείου για μια ώρα μέχρι να πάρουν θερμοκρασία δωματίου.
Βήμα 3
8 λεπτά
Βάλτε ένα τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά και σοτάρετε τις μπριζόλες αφού τις αλατίσετε τελευταία στιγμή. Yπολογίστε το ψήσιμο γύρωστα 8 με 10 λεπτά για μια μπριζόλα περίπου 2 με 3 εκατοστά (αν λοιπόν είναι πιο λεπτές ψήστε λιγότερο και περισσότερο σε περίπτωση που είναι πιο παχιά κομμένες).
Βήμα 4
4 λεπτά
Βγάλτε από το τηγάνι και αφήστε σε ένα πιάτο ή σε μια σχάρα το κρέας να ‘’ξεκουραστεί ‘’ για 5 περίπου λεπτά πριν καταναλωθεί.
Βήμα 5
4 λεπτά
Παράλληλα σε ένα κατσαρολάκι βάλτε 5 κουταλιές από την σάλτσα bbq, 100ml νερό, τα τοματίνια κομμένα στη μέση και τον κύβο βοδινού MAGGI, δώστε μια βράση, ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί ο κύβος και προσθέστε το βούτυρο.
Βήμα 6
2 λεπτά
Αποσύρετε από την εστία, κόψτε σε φέτες το κρέας και γαρνίρετε με τη σάλτα όσο είναι ακόμη ζεστή.
Μπριζόλα μοσχαρίσια

Βήμα 1 6

Βάλτε όλα τα υλικά για τη bbq, δηλαδή την κέτσαπ, τη σάλτσα σόγιας, τη σάλτσας Worcester, το κύμινο, το χυμό λεμονιού, την πάπρικα, το μέλι και το σκόρδο στο μίξερ και χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθούν, μεταφέρετε σε ένα μπολ, σκεπάστε με μεμβράνη και βάλτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.

Μπριζόλα μοσχαρίσια

Βήμα 2 6

Κόψτε τις μπριζόλες σε μερίδες και αφήστε εκτός ψυγείου για μια ώρα μέχρι να πάρουν θερμοκρασία δωματίου.

Μπριζόλα μοσχαρίσια

Βήμα 3 6

Βάλτε ένα τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά και σοτάρετε τις μπριζόλες αφού τις αλατίσετε τελευταία στιγμή. Yπολογίστε το ψήσιμο γύρωστα 8 με 10 λεπτά για μια μπριζόλα περίπου 2 με 3 εκατοστά (αν λοιπόν είναι πιο λεπτές ψήστε λιγότερο και περισσότερο σε περίπτωση που είναι πιο παχιά κομμένες).

Μπριζόλα μοσχαρίσια

Βήμα 4 6

Βγάλτε από το τηγάνι και αφήστε σε ένα πιάτο ή σε μια σχάρα το κρέας να ‘’ξεκουραστεί ‘’ για 5 περίπου λεπτά πριν καταναλωθεί.

Μπριζόλα μοσχαρίσια

Βήμα 5 6

Παράλληλα σε ένα κατσαρολάκι βάλτε 5 κουταλιές από την σάλτσα bbq, 100ml νερό, τα τοματίνια κομμένα στη μέση και τον κύβο βοδινού MAGGI, δώστε μια βράση, ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί ο κύβος και προσθέστε το βούτυρο.

Μπριζόλα μοσχαρίσια

Βήμα 6 6

Αποσύρετε από την εστία, κόψτε σε φέτες το κρέας και γαρνίρετε με τη σάλτα όσο είναι ακόμη ζεστή.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη