Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Νιόκι πατάτας με φρέσκια μοτσαρέλα και ψητή τομάτα

0
65 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
2 Μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 2 εδώ

250 γρ.
Μοτσαρέλα φρέσκια βουβαλίσια
3 
Ντομάτες
1 
Σκελίδα σκόρδο
1 κ.σ.
Θυμάρι, φρέσκο
10 Φύλλα
Φρέσκο βασιλικό πλατύφυλλο
0.33 κ.γλ.
Μαύρο πιπέρι
0.5 κ.γλ.
Αλάτι
2 κ.σ.
Ελαιόλαδο
3 κ.σ.
Γκράνα τριμμένη

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

65 λεπτά
Βήμα 1
7 λεπτά
Κόψτε τις ώριμες τομάτες στα 6 κυδωνάτα, απλώστε σε μια λαμαρίνα για το φούρνο με τη φλούδα προς τα πάνω, ραντίστε με ελαιόλαδο και ρίξτε το θυμάρι, πιπέρι φρεσκοκομμένο, αλάτι και το σκόρδο σε χοντρά κομμάτια.
Βήμα 2
40 λεπτά
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 40 λεπτά.
Βήμα 3
6 λεπτά
Τοποθετήστε ένα κατσαρολάκι με νερό σε δυνατή φωτιά. Όταν βράσει ρίξτε τα νιόκι και αφήστε μέχρι να βγουν στην επιφάνεια του νερού.
Βήμα 4
3 λεπτά
Μεταφέρετε με μια τρυπητή κουτάλα σε ένα τηγάνι το οποίο είναι τοποθετημένο σε μέτρια φωτιά.
Βήμα 5
2 λεπτά
Προσθέστε μισή κούπα από το νερό που έβραζαν τα νιόκι και τον κύβο κότας MAGGI.
Βήμα 6
5 λεπτά
Ανακατέψτε για 3-4 λεπτά μέχρι να διαλυθεί ο ζωμός, προσθέστε το τριμμένο τυρί, τον βασιλικό χοντροκομμένο, 4 κ.σ ελαιόλαδο, και τις τομάτες ξεφλουδισμένες και χοντροκομμένες.
Βήμα 7
2 λεπτά
Δοκιμάστε το αλάτι και τελευταία στιγμή προσθέστε την μοτσαρέλλα. Σερβίρετε όσο είναι ακόμη ζεστά σε βαθιά μπολ.
Νιόκι πατάτας με φρέσκια μοτσαρέλα και ψητή τομάτα

Βήμα 1 7

Κόψτε τις ώριμες τομάτες στα 6 κυδωνάτα, απλώστε σε μια λαμαρίνα για το φούρνο με τη φλούδα προς τα πάνω, ραντίστε με ελαιόλαδο και ρίξτε το θυμάρι, πιπέρι φρεσκοκομμένο, αλάτι και το σκόρδο σε χοντρά κομμάτια.

Νιόκι πατάτας με φρέσκια μοτσαρέλα και ψητή τομάτα

Βήμα 2 7

Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 40 λεπτά.

Νιόκι πατάτας με φρέσκια μοτσαρέλα και ψητή τομάτα

Βήμα 3 7

Τοποθετήστε ένα κατσαρολάκι με νερό σε δυνατή φωτιά. Όταν βράσει ρίξτε τα νιόκι και αφήστε μέχρι να βγουν στην επιφάνεια του νερού.

Νιόκι πατάτας με φρέσκια μοτσαρέλα και ψητή τομάτα

Βήμα 4 7

Μεταφέρετε με μια τρυπητή κουτάλα σε ένα τηγάνι το οποίο είναι τοποθετημένο σε μέτρια φωτιά.

Νιόκι πατάτας με φρέσκια μοτσαρέλα και ψητή τομάτα

Βήμα 5 7

Προσθέστε μισή κούπα από το νερό που έβραζαν τα νιόκι και τον κύβο κότας MAGGI.

Νιόκι πατάτας με φρέσκια μοτσαρέλα και ψητή τομάτα

Βήμα 6 7

Ανακατέψτε για 3-4 λεπτά μέχρι να διαλυθεί ο ζωμός, προσθέστε το τριμμένο τυρί, τον βασιλικό χοντροκομμένο, 4 κ.σ ελαιόλαδο, και τις τομάτες ξεφλουδισμένες και χοντροκομμένες.

Νιόκι πατάτας με φρέσκια μοτσαρέλα και ψητή τομάτα

Βήμα 7 7

Δοκιμάστε το αλάτι και τελευταία στιγμή προσθέστε την μοτσαρέλλα. Σερβίρετε όσο είναι ακόμη ζεστά σε βαθιά μπολ.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη