Διαλέξτε πατάτες ιδίου μεγέθους, ξεφλουδίστε και βάλτε τες ολόκληρες σε μια κατσαρόλα. Προσθέστε νερό και βράστε σε χαμηλή φωτιά.
Βήμα 2
2 λεπτά
Όταν πλέον μαλακώσουν αδειάστε το βραστό νερό και κρυώστε τις πατάτες με τρεχούμενο νερό.
Βήμα 3
4 λεπτά
Σε ένα ταψί για το φούρνο ρίξτε 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο ,1 κουταλιά της σούπας Νοστιμιά MAGGI, πιπέρι & το δεντρολίβανο με το σκόρδο χοντροκομμένα και ανακατέψτε.
Βήμα 4
4 λεπτά
Κόψτε τις πατάτες στα τέσσερα κάνοντας μια κάθετη και μια οριζόντια τομή.
Βήμα 5
2 λεπτά
Ρίξτε τες μέσα στο ταψί και ανακατέψτε απαλά χωρίς να τις σπάσετε.
Βήμα 6
20 λεπτά
Ψήστε σε αερόθερμο προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς Κελσίου μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφί χρώμα.
Βήμα 1
6
Διαλέξτε πατάτες ιδίου μεγέθους, ξεφλουδίστε και βάλτε τες ολόκληρες σε μια κατσαρόλα. Προσθέστε νερό και βράστε σε χαμηλή φωτιά.
Βήμα 2
6
Όταν πλέον μαλακώσουν αδειάστε το βραστό νερό και κρυώστε τις πατάτες με τρεχούμενο νερό.
Βήμα 3
6
Σε ένα ταψί για το φούρνο ρίξτε 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο ,1 κουταλιά της σούπας Νοστιμιά MAGGI, πιπέρι & το δεντρολίβανο με το σκόρδο χοντροκομμένα και ανακατέψτε.
Βήμα 4
6
Κόψτε τις πατάτες στα τέσσερα κάνοντας μια κάθετη και μια οριζόντια τομή.
Βήμα 5
6
Ρίξτε τες μέσα στο ταψί και ανακατέψτε απαλά χωρίς να τις σπάσετε.
Βήμα 6
6
Ψήστε σε αερόθερμο προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς Κελσίου μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφί χρώμα.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0