Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ψάρι αλά σπετσιώτα

0
60 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
4 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 4 εδώ

3 κ.σ.
Μαΐντανός, φρέσκος
1 
Ξύσμα λεμονιού
3 κ.σ.
Λευκό κρασί
250 γρ
Ντομάτα κονκασέ
1 
Κρεμμύδι
1 
Σκελίδα σκόρδο
2 κ.σ.
Φρέσκος βασιλικός
1 κ.γ.
Καστανή ζάχαρη
2 
Ντομάτες
1000 γρ
Τσιπούρα

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
375.81 kcal
Υδατάνθρακες
10.4 g
Πρωτεΐνες
45.98 g
Λιπαρά
14.31 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

60 λεπτά
Βήμα 1
2 λεπτά
Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ρίξτε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί.
Βήμα 2
2 λεπτά
Ρίξτε το σκόρδο και στη συνέχεια τον κύβο λαχανικών MAGGI, τη ζάχαρη, την τομάτα και μισό ποτήρι νερό.
Βήμα 3
25 λεπτά
Μαγειρέψτε για 30 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και τελευταία στιγμή βάλτε το βασιλικό. Περάστε τη σάλτσα από το μίξερ ή με μια ράβδο μπλέντερ για να γίνει κρέμα.
Βήμα 4
2 λεπτά
Αδειάστε τη σάλτσα σε ένα ταψί για το φούρνο, απλώστε ομοιόμορφα και βάλτε το ψάρι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια.
Βήμα 5
2 λεπτά
Σε ένα μπολ ρίξτε το ξύσμα λεμονιού, το κρασί και 4 κ.σ. ελαιόλαδο, ανακατέψτε καλά και με ένα πινέλο περάστε τα φιλέτα με αυτό το μίγμα.
Βήμα 6
1 λεπτά
Χοντροκόψτε τις τομάτες και ρίξτε τις ομοιόμορφα επάνω από τα φιλέτα ψαριού.
Βήμα 7
25 λεπτά
Πασπαλίστε με τον μισό μαϊντανό και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 30 λεπτά.
Βήμα 8
1 λεπτά
Βγάλτε από το φούρνο, πασπαλίστε τον υπόλοιπο μαϊντανό και σερβίρετε.
Ψάρι αλά σπετσιώτα

Βήμα 1 8

Τοποθετήστε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ρίξτε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί.

Ψάρι αλά σπετσιώτα

Βήμα 2 8

Ρίξτε το σκόρδο και στη συνέχεια τον κύβο λαχανικών MAGGI, τη ζάχαρη, την τομάτα και μισό ποτήρι νερό.

Ψάρι αλά σπετσιώτα

Βήμα 3 8

Μαγειρέψτε για 30 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και τελευταία στιγμή βάλτε το βασιλικό. Περάστε τη σάλτσα από το μίξερ ή με μια ράβδο μπλέντερ για να γίνει κρέμα.

Ψάρι αλά σπετσιώτα

Βήμα 4 8

Αδειάστε τη σάλτσα σε ένα ταψί για το φούρνο, απλώστε ομοιόμορφα και βάλτε το ψάρι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια.

Ψάρι αλά σπετσιώτα

Βήμα 5 8

Σε ένα μπολ ρίξτε το ξύσμα λεμονιού, το κρασί και 4 κ.σ. ελαιόλαδο, ανακατέψτε καλά και με ένα πινέλο περάστε τα φιλέτα με αυτό το μίγμα.

Ψάρι αλά σπετσιώτα

Βήμα 6 8

Χοντροκόψτε τις τομάτες και ρίξτε τις ομοιόμορφα επάνω από τα φιλέτα ψαριού.

Ψάρι αλά σπετσιώτα

Βήμα 7 8

Πασπαλίστε με τον μισό μαϊντανό και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 30 λεπτά.

Ψάρι αλά σπετσιώτα

Βήμα 8 8

Βγάλτε από το φούρνο, πασπαλίστε τον υπόλοιπο μαϊντανό και σερβίρετε.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη