Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Συνταγές Συνταγές
  • Άρθρα Κατηγορίες Συνταγών
  • Maggi Maggi
  • Ποια συνταγή ψάχνεις; Ποια συνταγή ψάχνεις;
  • Σύνδεση Σύνδεση
  • Προϊόντα
  • Η ιστορία μας
  • Blog
  • Tips
  • Μείωση Σπατάλης Τροφίμων
Ψάρι ψητό στην λαδόκολλα
  1. Σπίτι
  2. Όλες οι συνταγές
  3. Ψάρι Ψητό Στην Λαδόκολλα

Ψάρι ψητό στην λαδόκολλα

(0)
35 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

2 Μερίδες

Αυτό το πιάτο έγινε για 2

ingredient_quantity
recipe ingredient
1 
Τσιπούρα
40  γρ.
Άνηθος
1 
Λεμόνι σε φέτες
0.5  κ.γλ.
Χοντρό αλάτι
0.33  κ.γλ.
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
1  κ.σ.
MAGGI Νοστιμιά
50  mL
Ελαιόλαδο
1 
Λεμόνι χυμός
2  κ.σ.
Ελαιόλαδο
αντίγραφο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Υδατάνθρακες
39 g
Ενέργεια
681.8 kcal
Λιπαρά
42.8 g
Εδώδιμες Ίνες
3.1 g
Πρωτεΐνες
43.4 g
Πληροφορίες ανά μερίδα

Εκτέλεση

35 λεπτά
  • Βήμα 1

    2 λεπτά
    Κόψτε δύο κομμάτια λαδόκολλα και τοποθετήστε τα σταυρωτά σε ένα μέτριο ταψί.
  • Βήμα 2

    3 λεπτά
    Αλατίστε το ψάρι μέσα έξω και στην συνέχεια βάλτε στην κοιλιά τις ροδέλες λεμονιού και το ψιλοκομμένο μάραθο ή άνηθο.
  • Βήμα 3

    20 λεπτά
    Τυλίξτε την λαδόκολλα και ψήστε το ψάρι σε προθερμασμένο φούρνο στους 220° C για 20 λεπτά.
  • Βήμα 4

    3 λεπτά
    Την ώρα που περιμένετε να ψηθεί το ψάρι, βάλτε το χυμό λεμονιού, τη Νοστιμιά Maggi, και το ελαιόλαδο σε ένα μικρό μπολ και χτυπήστε τα πολύ καλά με ένα πιρούνι μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  • Βήμα 5

    5 λεπτά
    Μόλις το ψάρι είναι έτοιμο, βγάλτε το από το φούρνο και αφήστε το για 5 λεπτά.
  • Βήμα 6

    1 λεπτά
    Ανοίξτε το προσεκτικά για να μην καείτε, ραντίστε το με το μείγμα της Νοστιμιάς και προσθέστε αν χρειάζεται επιπλέον χυμό λεμονιού.
  • Βήμα 7

    1 λεπτά
    Το ψάρι στη λαδόκολλα είναι έτοιμο για σερβίρισμα!
Ψάρι ψητό στην λαδόκολλα

Βήμα 1 7

Κόψτε δύο κομμάτια λαδόκολλα και τοποθετήστε τα σταυρωτά σε ένα μέτριο ταψί.

Ψάρι ψητό στην λαδόκολλα

Βήμα 2 7

Αλατίστε το ψάρι μέσα έξω και στην συνέχεια βάλτε στην κοιλιά τις ροδέλες λεμονιού και το ψιλοκομμένο μάραθο ή άνηθο.

Ψάρι ψητό στην λαδόκολλα

Βήμα 3 7

Τυλίξτε την λαδόκολλα και ψήστε το ψάρι σε προθερμασμένο φούρνο στους 220° C για 20 λεπτά.

Ψάρι ψητό στην λαδόκολλα

Βήμα 4 7

Την ώρα που περιμένετε να ψηθεί το ψάρι, βάλτε το χυμό λεμονιού, τη Νοστιμιά Maggi, και το ελαιόλαδο σε ένα μικρό μπολ και χτυπήστε τα πολύ καλά με ένα πιρούνι μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Ψάρι ψητό στην λαδόκολλα

Βήμα 5 7

Μόλις το ψάρι είναι έτοιμο, βγάλτε το από το φούρνο και αφήστε το για 5 λεπτά.

Ψάρι ψητό στην λαδόκολλα

Βήμα 6 7

Ανοίξτε το προσεκτικά για να μην καείτε, ραντίστε το με το μείγμα της Νοστιμιάς και προσθέστε αν χρειάζεται επιπλέον χυμό λεμονιού.

Ψάρι ψητό στην λαδόκολλα

Βήμα 7 7

Το ψάρι στη λαδόκολλα είναι έτοιμο για σερβίρισμα!

Συνταγή ως PDF

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Εικόνες

You can select up to 6 media items (6 left).

2 + 7 =
Please fill the captcha field

Ανακαλύψτε περισσότερα

  • Ελληνική
  • Κύριο πιάτο
  • Πηγή πρωτεϊνών
  • Κορυφαίο πιάτο
  • Μερίδα λαχανικών/φρούτων
  • Υψηλό σε πρωτεΐνες

Βρείτε περισσότερες συνταγές

Show more recipes

  • Ψάρια τηγανιτά

    Ψάρια τηγανιτά

    40 λεπτά Εύκολη
  • Ψάρι αλά σπετσιώτα

    Ψάρι αλά σπετσιώτα

    60 λεπτά Εύκολη
  • Πίτα με ψάρι

    Πίτα με ψάρι

    50 λεπτά Εύκολη

Show more recipes

  • facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Επικοινωνία
  • Δήλωση Ιδιωτικότητας
  • Cookies
  • Όροι Χρήσης