Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ψάρι ψητό στην λαδόκολλα #pestomenafai

0
35 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
2 Μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 2 εδώ

1 
Τσιπούρα
40 γρ
Άνηθος
1 
Λεμόνι σε φέτες
0.5 κ.γ.
Χοντρό αλάτι
0.33 κ.γ.
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
50 mL
Ελαιόλαδο
1 
Λεμόνι χυμός
2 κ.σ.
Ελαιόλαδο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Λίπη
54.38 g
Πρωτεΐνη
50.39 g
Υδατάνθρακες
36.74 g
Ενέργεια
820.65 kcal
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

35 λεπτά
Βήμα 1
2 λεπτά
Κόψτε δύο κομμάτια λαδόκολλα και τοποθετήστε τα σταυρωτά σε ένα μέτριο ταψί.
Βήμα 2
3 λεπτά
Αλατίστε το ψάρι μέσα έξω και στην συνέχεια βάλτε στην κοιλιά τις ροδέλες λεμονιού και το ψιλοκομμένο μάραθο ή άνηθο.
Βήμα 3
20 λεπτά
Τυλίξτε την λαδόκολλα και ψήστε το ψάρι σε προθερμασμένο φούρνο στους 220° C για 20 λεπτά.
Βήμα 4
3 λεπτά
Την ώρα που περιμένετε να ψηθεί το ψάρι, βάλτε το χυμό λεμονιού, τη Νοστιμιά Maggi, και το ελαιόλαδο σε ένα μικρό μπολ και χτυπήστε τα πολύ καλά με ένα πιρούνι μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Βήμα 5
5 λεπτά
Μόλις το ψάρι είναι έτοιμο, βγάλτε το από το φούρνο και αφήστε το για 5 λεπτά.
Βήμα 6
1 λεπτά
Ανοίξτε το προσεκτικά για να μην καείτε, ραντίστε το με το μείγμα της Νοστιμιάς και προσθέστε αν χρειάζεται επιπλέον χυμό λεμονιού.
Βήμα 7
1 λεπτά
Το ψάρι στη λαδόκολλα είναι έτοιμο για σερβίρισμα!
Ψάρι ψητό στην λαδόκολλα #pestomenafai

Βήμα 1 7

Κόψτε δύο κομμάτια λαδόκολλα και τοποθετήστε τα σταυρωτά σε ένα μέτριο ταψί.

Ψάρι ψητό στην λαδόκολλα #pestomenafai

Βήμα 2 7

Αλατίστε το ψάρι μέσα έξω και στην συνέχεια βάλτε στην κοιλιά τις ροδέλες λεμονιού και το ψιλοκομμένο μάραθο ή άνηθο.

Ψάρι ψητό στην λαδόκολλα #pestomenafai

Βήμα 3 7

Τυλίξτε την λαδόκολλα και ψήστε το ψάρι σε προθερμασμένο φούρνο στους 220° C για 20 λεπτά.

Ψάρι ψητό στην λαδόκολλα #pestomenafai

Βήμα 4 7

Την ώρα που περιμένετε να ψηθεί το ψάρι, βάλτε το χυμό λεμονιού, τη Νοστιμιά Maggi, και το ελαιόλαδο σε ένα μικρό μπολ και χτυπήστε τα πολύ καλά με ένα πιρούνι μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Ψάρι ψητό στην λαδόκολλα #pestomenafai

Βήμα 5 7

Μόλις το ψάρι είναι έτοιμο, βγάλτε το από το φούρνο και αφήστε το για 5 λεπτά.

Ψάρι ψητό στην λαδόκολλα #pestomenafai

Βήμα 6 7

Ανοίξτε το προσεκτικά για να μην καείτε, ραντίστε το με το μείγμα της Νοστιμιάς και προσθέστε αν χρειάζεται επιπλέον χυμό λεμονιού.

Ψάρι ψητό στην λαδόκολλα #pestomenafai

Βήμα 7 7

Το ψάρι στη λαδόκολλα είναι έτοιμο για σερβίρισμα!

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη