Ψάρι ψητό στην λαδόκολλα #pestomenafai
35λεπτά
Εύκολη
1
Τσιπούρα
40 γρ.
Άνηθος
1
Λεμόνι σε φέτες
0.5 κ.γλ.
Χοντρό αλάτι
0.33 κ.γλ.
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
1 κ.σ.
50 mL
Ελαιόλαδο
1
Λεμόνι χυμός
2 κ.σ.
Ελαιόλαδο
.
Εμφάνιση διατροφικών τιμών
Ενέργεια
820.65 kcal
Υδατάνθρακες
36.74 g
Πρωτεΐνες
50.39 g
Λιπαρά
54.38 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Εκτέλεση
35 λεπτά
Βήμα 1
Κόψτε δύο κομμάτια λαδόκολλα και τοποθετήστε τα σταυρωτά σε ένα μέτριο ταψί.
Βήμα 2
Αλατίστε το ψάρι μέσα έξω και στην συνέχεια βάλτε στην κοιλιά τις ροδέλες λεμονιού και το ψιλοκομμένο μάραθο ή άνηθο.
Βήμα 3
Τυλίξτε την λαδόκολλα και ψήστε το ψάρι σε προθερμασμένο φούρνο στους 220° C για 20 λεπτά.
Βήμα 4
Την ώρα που περιμένετε να ψηθεί το ψάρι, βάλτε το χυμό λεμονιού, τη Νοστιμιά Maggi, και το ελαιόλαδο σε ένα μικρό μπολ και χτυπήστε τα πολύ καλά με ένα πιρούνι μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Βήμα 5
Μόλις το ψάρι είναι έτοιμο, βγάλτε το από το φούρνο και αφήστε το για 5 λεπτά.
Βήμα 6
Ανοίξτε το προσεκτικά για να μην καείτε, ραντίστε το με το μείγμα της Νοστιμιάς και προσθέστε αν χρειάζεται επιπλέον χυμό λεμονιού.
Βήμα 7
Το ψάρι στη λαδόκολλα είναι έτοιμο για σερβίρισμα!
Σχόλια 0