Κόψτε δύο κομμάτια λαδόκολλα και τοποθετήστε τα σταυρωτά σε ένα μέτριο ταψί.
Βήμα 2
3 λεπτά
Αλατίστε το ψάρι μέσα έξω και στην συνέχεια βάλτε στην κοιλιά τις ροδέλες λεμονιού και το ψιλοκομμένο μάραθο ή άνηθο.
Βήμα 3
20 λεπτά
Τυλίξτε την λαδόκολλα και ψήστε το ψάρι σε προθερμασμένο φούρνο στους 220° C για 20 λεπτά.
Βήμα 4
3 λεπτά
Την ώρα που περιμένετε να ψηθεί το ψάρι, βάλτε το χυμό λεμονιού, τη Νοστιμιά Maggi, και το ελαιόλαδο σε ένα μικρό μπολ και χτυπήστε τα πολύ καλά με ένα πιρούνι μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Βήμα 5
5 λεπτά
Μόλις το ψάρι είναι έτοιμο, βγάλτε το από το φούρνο και αφήστε το για 5 λεπτά.
Βήμα 6
1 λεπτά
Ανοίξτε το προσεκτικά για να μην καείτε, ραντίστε το με το μείγμα της Νοστιμιάς και προσθέστε αν χρειάζεται επιπλέον χυμό λεμονιού.
Βήμα 7
1 λεπτά
Το ψάρι στη λαδόκολλα είναι έτοιμο για σερβίρισμα!
Βήμα 1
7
Κόψτε δύο κομμάτια λαδόκολλα και τοποθετήστε τα σταυρωτά σε ένα μέτριο ταψί.
Βήμα 2
7
Αλατίστε το ψάρι μέσα έξω και στην συνέχεια βάλτε στην κοιλιά τις ροδέλες λεμονιού και το ψιλοκομμένο μάραθο ή άνηθο.
Βήμα 3
7
Τυλίξτε την λαδόκολλα και ψήστε το ψάρι σε προθερμασμένο φούρνο στους 220° C για 20 λεπτά.
Βήμα 4
7
Την ώρα που περιμένετε να ψηθεί το ψάρι, βάλτε το χυμό λεμονιού, τη Νοστιμιά Maggi, και το ελαιόλαδο σε ένα μικρό μπολ και χτυπήστε τα πολύ καλά με ένα πιρούνι μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Βήμα 5
7
Μόλις το ψάρι είναι έτοιμο, βγάλτε το από το φούρνο και αφήστε το για 5 λεπτά.
Βήμα 6
7
Ανοίξτε το προσεκτικά για να μην καείτε, ραντίστε το με το μείγμα της Νοστιμιάς και προσθέστε αν χρειάζεται επιπλέον χυμό λεμονιού.
Βήμα 7
7
Το ψάρι στη λαδόκολλα είναι έτοιμο για σερβίρισμα!
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0