Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ψητό φιλέτο λαβράκι

0
45 λεπτά
Δύσκολη

Συστατικά

-
2 μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 2 εδώ

2 Φιλέτα
Λαβράκι
2 
Κρεμμύδια
2 
Κολοκυθάκια
1 
Μαραθόριζα
1 
Σκελίδα σκόρδο
4 κ.σ.
Ελαιόλαδο
1 
Κόκκινη καυτερή πιπεριά
1 
Ντομάτα
1 
Σέλερι

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
629 kcal
Υδατάνθρακες
47.31 g
Πρωτεΐνες
33.43 g
Λιπαρά
37.53 g
Εδώδιμες Ίνες
10.19 g
Σάκχαρα
22.88 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

45 λεπτά
Βήμα 1
25 λεπτά
Καθαρίστε και κόψτε σε χοντρά κομμάτια τα λαχανικά , μεταφέρετε σε ένα στενό ταψί για το φούρνο , ρίξτε 4 κ.σ ελαιόλαδο και τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ, ανακατέψτε καλά με τα χέρια σας τα λαχανικά , σκεπάστε με μια βρεγμένη λαδόκολλα και ψήστε για 25 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βήμα 2
10 λεπτά
Φιλετάρετε τα λαβράκια (ζητήστε από τον ψαρά να το κάνει για εσάς ) και με ένα μικρό τσιμπιδάκι βγάλτε τα κόκκαλα που έχουν μείνει στη σάρκα του.
Βήμα 3
3 λεπτά
Με ένα κοφτερό μαχαίρι δημιουργήστε κάθετες τομές στο δέρμα κάθε φιλέτου χωρίς να διαπεράσετε τη σάρκα του .
Βήμα 4
7 λεπτά
Αλατίστε και ψήστε σε ριγωτό τηγάνι για 2 λεπτά από την κάθε πλευρά τουμπάροντας μόνο μια φορά. (Το ψήσιμο στο ψάρι φαίνεται στην αλλαγή του χρώματος της σάρκας του από διάφανο σε λευκό ) . Βγάλτε τα λαχανικά από το φούρνο, μοιράστε σε 4 πιάτα μαζί με ένα φιλέτο από το λαβράκι και απολαύστε.
Ψητό φιλέτο λαβράκι

Βήμα 1 4

Καθαρίστε και κόψτε σε χοντρά κομμάτια τα λαχανικά , μεταφέρετε σε ένα στενό ταψί για το φούρνο , ρίξτε 4 κ.σ ελαιόλαδο και τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ, ανακατέψτε καλά με τα χέρια σας τα λαχανικά , σκεπάστε με μια βρεγμένη λαδόκολλα και ψήστε για 25 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.

Ψητό φιλέτο λαβράκι

Βήμα 2 4

Φιλετάρετε τα λαβράκια (ζητήστε από τον ψαρά να το κάνει για εσάς ) και με ένα μικρό τσιμπιδάκι βγάλτε τα κόκκαλα που έχουν μείνει στη σάρκα του.

Ψητό φιλέτο λαβράκι

Βήμα 3 4

Με ένα κοφτερό μαχαίρι δημιουργήστε κάθετες τομές στο δέρμα κάθε φιλέτου χωρίς να διαπεράσετε τη σάρκα του .

Ψητό φιλέτο λαβράκι

Βήμα 4 4

Αλατίστε και ψήστε σε ριγωτό τηγάνι για 2 λεπτά από την κάθε πλευρά τουμπάροντας μόνο μια φορά. (Το ψήσιμο στο ψάρι φαίνεται στην αλλαγή του χρώματος της σάρκας του από διάφανο σε λευκό ) . Βγάλτε τα λαχανικά από το φούρνο, μοιράστε σε 4 πιάτα μαζί με ένα φιλέτο από το λαβράκι και απολαύστε.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη