Καθαρίστε και κόψτε σε χοντρά κομμάτια τα λαχανικά, μεταφέρετε σε ένα στενό ταψί για το φούρνο & ρίξτε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ. Ανακατέψτε καλά με τα χέρια σας τα λαχανικά, σκεπάστε με μια βρεγμένη λαδόκολλα και ψήστε για 25 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Βήμα 2
10 λεπτά
Φιλετάρετε τα λαβράκια (ζητήστε από τον ψαρά να το κάνει για εσάς) και με ένα μικρό τσιμπιδάκι βγάλτε τα κόκκαλα που έχουν μείνει στη σάρκα του.
Βήμα 3
3 λεπτά
Με ένα κοφτερό μαχαίρι δημιουργήστε κάθετες τομές στο δέρμα κάθε φιλέτου χωρίς να διαπεράσετε τη σάρκα του.
Βήμα 4
7 λεπτά
Αλατίστε και ψήστε σε ριγωτό τηγάνι για 2 λεπτά από την κάθε πλευρά τουμπάροντας μόνο μια φορά. (Το ψήσιμο στο ψάρι φαίνεται στην αλλαγή του χρώματος της σάρκας του από διάφανο σε λευκό). Βγάλτε τα λαχανικά από το φούρνο, μοιράστε σε 4 πιάτα μαζί με ένα φιλέτο από το λαβράκι και απολαύστε.