Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ψητό χοιρινό με μέλι και μουστάρδα

0
145 λεπτά
Εύκολη

Συστατικά

-
6 Μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 6 εδώ

2000 γρ.
Χοιρινό κρέας, νωπό, φιλέτο, κεντρικό νεύρο (μπριζόλα ή ψητά), με κόκαλα, διαχωρίσιμο μόνο άπαχο, ακατέργαστο
2 κ.σ.
Μέλι
12 κ.γλ.
Μουστάρδα, παρασκευασμένη, κίτρινη
5 κ.γλ.
Μπαχαρικά, ρίγανη, αποξηραμένα
2000 γρ.
Πατάτες, λευκές, σάρκα και δέρμα, ακατέργαστες
1 κ.γλ.
Αλάτι, τραπέζι
1 κ.σ.
Ελαιόλαδο, ακατέργαστο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή συστατικώνΕξαγωγή συστατικώνΣυσκευασία εκθέσεων

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΠληκτρολογήστε τον κατάλογο συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστατικώνΕπιλέξτε από την λίστα των συστα

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Πρωτεΐνες
79.12 g
Υδατάνθρακες
60.18 g
Ενέργεια
726.36 kcal
Λιπαρά
17.62 g
Εδώδιμες Ίνες
8.77 g
Σάκχαρα
9.98 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

145 λεπτά
Βήμα 1
10 λεπτά
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το μέλι, τη μουστάρδα , τη ρίγανη τους κύβους MAGGI για ψητά και 5 κ.σ ελαιόλαδο. Ανακατέψτε καλά και με ένα πιρούνι θρυμματίστε τους κύβους και βάλτε μέσα στη μαρινάδα το χοιρινό γυρνώντας το κατά διαστήματα για να πιάνει η μαρινάδα όλη την επιφάνεια από το κρέας. Εναλλακτικά τοποθετήστε το κρέας σε μια σακούλα τροφίμων μαζί με τη μαρινάδα και βγάλτε τον αέρα.
Βήμα 2
90 λεπτά
Αφήστε για τουλάχιστον 5 ώρες και τοποθετήστε το χοιρινό σε ένα ταψί για τον φούρνο στραγγίζοντας το από τη μαρινάδα. Κρατήστε τη μαρινάδα στην άκρη και ψήστε το χοιρινό σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για μιάμιση ώρα.
Βήμα 3
45 λεπτά
Κόψτε τις πατάτες στη μέση και ρίξτε μέσα στο ταψί με το κρέας. Ψήστε για 30 λεπτά και αδειάστε την μαρινάδα μέσα στο ταψί . Ψήστε για ακόμη 15 λεπτά και βγάλτε το φαγητό από τον φούρνο. Αφήστε το κρέας να ξεκουραστεί για δέκα λεπτά και σερβίρετε.
Ψητό χοιρινό με μέλι και μουστάρδα

Βήμα 1 3

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το μέλι, τη μουστάρδα , τη ρίγανη τους κύβους MAGGI για ψητά και 5 κ.σ ελαιόλαδο. Ανακατέψτε καλά και με ένα πιρούνι θρυμματίστε τους κύβους και βάλτε μέσα στη μαρινάδα το χοιρινό γυρνώντας το κατά διαστήματα για να πιάνει η μαρινάδα όλη την επιφάνεια από το κρέας. Εναλλακτικά τοποθετήστε το κρέας σε μια σακούλα τροφίμων μαζί με τη μαρινάδα και βγάλτε τον αέρα.

Ψητό χοιρινό με μέλι και μουστάρδα

Βήμα 2 3

Αφήστε για τουλάχιστον 5 ώρες και τοποθετήστε το χοιρινό σε ένα ταψί για τον φούρνο στραγγίζοντας το από τη μαρινάδα. Κρατήστε τη μαρινάδα στην άκρη και ψήστε το χοιρινό σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για μιάμιση ώρα.

Ψητό χοιρινό με μέλι και μουστάρδα

Βήμα 3 3

Κόψτε τις πατάτες στη μέση και ρίξτε μέσα στο ταψί με το κρέας. Ψήστε για 30 λεπτά και αδειάστε την μαρινάδα μέσα στο ταψί . Ψήστε για ακόμη 15 λεπτά και βγάλτε το φαγητό από τον φούρνο. Αφήστε το κρέας να ξεκουραστεί για δέκα λεπτά και σερβίρετε.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη