Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ριζότο κολοκύθας με μυρώνια και λάιμ

0
44λεπτά

Συστατικά

-
2 Μερίδες
+

Αυτό το πιάτο έγινε για 2 εδώ

500  γρ.
Κολοκύθα
250  γρ.
Ρύζι τύπου Arborio
1 
Κρεμμύδι ξερό
1 
Σκελίδα σκόρδο
1  Ματσάκι
Μυρώνια
1 
Ξύσμα λάιμ
2  κ.σ.
Ελαιόλαδο
1  πρέζα
Αλάτι
0.5  φλιτζάνι
Γκράνα τριμμένη
2  κ.σ.
Ζωικό βούτυρο

μεγέθη μερίδας

Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας

Εξαγωγή Συστατικών

Επιλέξτε από την λίστα των συστατικών

αντίγραφο
Τα συστατικά βρίσκονται τώρα στο πρόχειρο σας
.

Εμφάνιση διατροφικών τιμών

Ενέργεια
897.76 kcal
Υδατάνθρακες
138.93 g
Πρωτεΐνες
22.65 g
Λιπαρά
28.66 g
Πληροφορίες ανά μερίδα
Ας μαγειρέψουμε

Εκτέλεση

44 λεπτά
Βήμα 1
25 λεπτά
Καθαρίστε και κόψτε την κολοκύθα σε μεγάλα κομμάτια, απλώστε τα σε ένα ταψί, αλατίστε και ψήστε για 25 λεπτά στον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Βήμα 2
5 λεπτά
Σε μια κατσαρόλα βάλτε 1,5 λίτρο νερό, ρίξτε τον Ζωμό Κότας MAGGI και αφήστε να πάρει μια βράση.
Βήμα 3
5 λεπτά
Παράλληλα σε μια δεύτερη κατσαρόλα ρίξτε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι με το σκόρδο ψιλοκομμένα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαραθεί το κρεμμύδι.
Βήμα 4
2 λεπτά
Προσθέστε το ρύζι, καβουρδίστε για 2 λεπτά και ρίξτε την κολοκύθα ψιλοκομμένη.
Βήμα 5
1 λεπτά
Ξεκινήστε να ρίχνετε τον βραστό ζωμό κουταλιά κουταλιά, φροντίζοντας το φαγητό να μην είναι πολύ στεγνό αλλά ούτε και πολύ υγρό, μέχρι να μαγειρευτεί το ρύζι.
Βήμα 6
5 λεπτά
Ανακατεύετε συνέχεια για να χυλώσει το φαγητό. Όταν το ρύζι είναι πλέον μαγειρεμένο και στην κατσαρόλα δεν έχετε πολλή υγρασία, αποσύρετε από τη εστία και ρίξτε μέσα τα μυρώνια ψιλοκομμένα, το ξύσμα λάιμ, το τυρί και το βούτυρο.
Βήμα 7
1 λεπτά
Ανακατέψτε καλά και το ριζότο κολοκύθας με μυρώνια και λάιμ είναι έτοιμο για άμεσο σερβίρισμα.
Ριζότο κολοκύθας με μυρώνια και λάιμ

Βήμα 1 7

Καθαρίστε και κόψτε την κολοκύθα σε μεγάλα κομμάτια, απλώστε τα σε ένα ταψί, αλατίστε και ψήστε για 25 λεπτά στον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.

Ριζότο κολοκύθας με μυρώνια και λάιμ

Βήμα 2 7

Σε μια κατσαρόλα βάλτε 1,5 λίτρο νερό, ρίξτε τον Ζωμό Κότας MAGGI και αφήστε να πάρει μια βράση.

Ριζότο κολοκύθας με μυρώνια και λάιμ

Βήμα 3 7

Παράλληλα σε μια δεύτερη κατσαρόλα ρίξτε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι με το σκόρδο ψιλοκομμένα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαραθεί το κρεμμύδι.

Ριζότο κολοκύθας με μυρώνια και λάιμ

Βήμα 4 7

Προσθέστε το ρύζι, καβουρδίστε για 2 λεπτά και ρίξτε την κολοκύθα ψιλοκομμένη.

Ριζότο κολοκύθας με μυρώνια και λάιμ

Βήμα 5 7

Ξεκινήστε να ρίχνετε τον βραστό ζωμό κουταλιά κουταλιά, φροντίζοντας το φαγητό να μην είναι πολύ στεγνό αλλά ούτε και πολύ υγρό, μέχρι να μαγειρευτεί το ρύζι.

Ριζότο κολοκύθας με μυρώνια και λάιμ

Βήμα 6 7

Ανακατεύετε συνέχεια για να χυλώσει το φαγητό. Όταν το ρύζι είναι πλέον μαγειρεμένο και στην κατσαρόλα δεν έχετε πολλή υγρασία, αποσύρετε από τη εστία και ρίξτε μέσα τα μυρώνια ψιλοκομμένα, το ξύσμα λάιμ, το τυρί και το βούτυρο.

Ριζότο κολοκύθας με μυρώνια και λάιμ

Βήμα 7 7

Ανακατέψτε καλά και το ριζότο κολοκύθας με μυρώνια και λάιμ είναι έτοιμο για άμεσο σερβίρισμα.

Συνταγή ως PDF
Κατεβάστε
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!

Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.

Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.

Υποβολή
Asset 10

Σχόλια 0

0/4000
Παρακαλώ εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Αυτό πρέπει να περιέχει 3-15 χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες Α έως Ζ και 0 έως 9 επιτρέπονται
όνομα χρήστη