Κόψτε το χαλούμι και τα κολοκυθάκια σε φέτες πάχους περίπου 1 εκατοστού και ρίξτε τα σε ένα μπολ. Εκεί, προσθέστε ελαιόλαδο και ανακατέψτε καλά. Βάλτε ένα ριγωτό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και ψήστε το τυρί και τα κολοκύθια.
Βήμα 2
15 λεπτά
Παράλληλα ψήστε τα τοματίνια στο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 15 λεπτά.
Βήμα 3
10 λεπτά
Βάλτε σε ένα βαζάκι 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, το ξύδι, το μέλι, τη μουστάρδα και τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ και ανακινήστε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Κόψτε το χαλούμι σε λωρίδες και τα τοματίνια στη μέση. Ρίξτε σε ένα μπολ τα κολοκύθια, το χαλούμι, τα τοματίνια, τον βασιλικό και τη σάλτσα. Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε όσο είναι ακόμη ζεστή.
Βήμα 1
3
Κόψτε το χαλούμι και τα κολοκυθάκια σε φέτες πάχους περίπου 1 εκατοστού και ρίξτε τα σε ένα μπολ. Εκεί, προσθέστε ελαιόλαδο και ανακατέψτε καλά. Βάλτε ένα ριγωτό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και ψήστε το τυρί και τα κολοκύθια.
Βήμα 2
3
Παράλληλα ψήστε τα τοματίνια στο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 15 λεπτά.
Βήμα 3
3
Βάλτε σε ένα βαζάκι 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, το ξύδι, το μέλι, τη μουστάρδα και τη MAGGI ΝΟΣΤΙΜΙΑ και ανακινήστε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Κόψτε το χαλούμι σε λωρίδες και τα τοματίνια στη μέση. Ρίξτε σε ένα μπολ τα κολοκύθια, το χαλούμι, τα τοματίνια, τον βασιλικό και τη σάλτσα. Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε όσο είναι ακόμη ζεστή.
Συνταγή ως PDF
Σας ευχαριστούμε για τη βαθμολογία σας!
Ανυπομονούμε για την κριτική σας!
Έχετε ήδη βαθμολογήσει αυτή τη συνταγή / προϊόν.
Κάντε κλικ στον αριθμό των αστεριών που θέλετε να δώσετε: όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο καλύτερη είναι η βαθμολογία.
Σχόλια 0